Gratis levering   |   30 dages returret

CARRERA

Carrera blev lanceret i 1956 af en østrigsk sportsbriller specialist, der startede som et mærke, der tilbyder solbriller til (især vinter) sport. Disse dage har de det hele. Innovative materialer (såsom deres patenterede Optyl plast), en berømthed, og vigtigst af alt - vidunderlige produkter. Uanset om du er den sporty type eller ej, har Carrera de rigtige briller til dig. Tag et kig.

KOLLEKTION FORÅR/SOMMER 2019

Vi kender alle Carrera som et ikon, en legende. I forår / sommersæson tager de deres unikke højkvalitets produkter op på et andet niveau ved at kombinere dem med de nyeste designtrends. Hvis du ikke ejer Carrera briller endnu, er vi helt sikre på, at det rigtige tidspunkt til at få nogle.. er nu!


SHOP NU

HVORFOR CARRERA?

Estetik møder funktionalitet. Carrera bruger deres ikoniske mærkeelementer, som f.eks. "flag" symbolet og dets fem farver. Carrera ved, hvem de er, og nu er de her for at vise det til dig.
De kombinerer utroligt brugbare briller lavet af kvalitetsmaterialer med fantastiske designs. Vælg dine linser til lejligheden: Fra UV-beskyttelse til polariserede, Carrera solbriller har en mulighed for enhver aktivitet. De er også perfekte til kørsel, selvfølgelig - var mærket oprindeligt inspireret af bil race. Beskyt dine øjne og se utroligt cool ud.

Prøv Carrera #DRIVEYOURSTORY kollektionen, nu med en lige så cool 15% rabat! Kode: CAR15

Leder du efter nye læsebriller? Prøv Carrera forår / sommer 2019 brillekollektionen.

Carrera læsebriller

Er du klar til sommer? Prøv Carrera forår / sommer 2019 solbriller kollektionen.

Carrera Solbriller

Prøv dine yndlingspar via dit webcamera!

Carrera - Virtuel prøv på

HVORFOR EYERIM

AUTORISERET FORHANDLER

30 DAGES RETURRET

MERE END 80 MÆRKER

GRATIS LEVERING