Ivana
6.12.2017 645 visninger 3 minut læses

Undgå stress før jul - Vælg den bedste gave ved hjælp af virtual reality

Appellerer til smagen af dine nærmeste kan være en udfordring. Undgå stress før jul med vores virtuelle spejl og valgt de rigtige briller til hele familien.

FORTSÆT MED AT LÆSE
Branislav
29.11.2017 930 visninger 4 minut læses

Hvordan vælger du dine snebriller

Solrigt eller tåget vejr, vidunderlig eller kold dag - snebriller er et vigtigt tilbehør til at beskytte dine øjne på skråningerne. Hvordan vælger de rigtige?

FORTSÆT MED AT LÆSE
Alica
22.11.2017 938 visninger 4 minut læses

Ultimate Size Guide - Fordi størrelse betyder noget

Find ud af en hemmelighed for at vælge den rigtige ramme størrelse. Tjek nogle nyttige tip og sørg for, at dine nye briller passer perfekt til dit ansigt.

FORTSÆT MED AT LÆSE
Adam
13.11.2017 630 visninger 4 minut læses

Movember: Briller x Staches

Movember er her! Gør du dig klar til at hænge med din pænt voksede overskæg? Glem ikke at få et par perfekt passende briller også!

FORTSÆT MED AT LÆSE
Ivana
3.11.2017 301 visninger 3 minut læses

Solbriller til din ansigtsform: RUNDE ANSIGTER

Bliv inspireret af mange forskellige former og farver på eyerim.com og find ud af, hvad er de rigtige solbriller til runde ansigter!

FORTSÆT MED AT LÆSE
Martin
16.10.2017 494 visninger 1 minut læses

Et kig tilbage på SILMO Paris 2017

SILMO Paris er ligesom Milans årlige MiDo, en af de mest prestigefyldte messer indenfor brilleverdenen. Vi var med i år, og det var gigantisk!

FORTSÆT MED AT LÆSE
Ivana
12.10.2017 586 visninger 1 minut læses

Fejr verdens synsdag

Det er den årstid igen, hvor vi fejrer verdens synsdag rundt om i verden! Kom og oplev nogle interessante fakta om verdensbefolkninges syn.

FORTSÆT MED AT LÆSE
Adam
6.10.2017 379 visninger 2 minut læses

Eyes on KERBHOLZ

I denne måned præsenterer vi en nybegynder i vores porteføjle, KERBHOLZ briller, et mærke som er bygget på kvalitet, kærlighed til naturen og lidenskab. Lad os opleve historien for KERBHOLZ sammen!

FORTSÆT MED AT LÆSE
Branislav
4.10.2017 526 visninger 5 minut læses

Sådan spotter man autentiske Oakley solbriller

Endnu en trinvis vejledning til at spotte autentiske briller. Lær, hvordan du skelner falske Oakley solbriller fra de ægte, ved første øjekast.

FORTSÆT MED AT LÆSE
Ivana
25.9.2017 439 visninger 2 minut læses

Luxottica Days - Efterår 2017

Tjek de nye kollektioner fra Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabbana, Persol og meget mere til efterår 2017 sæsonen.

FORTSÆT MED AT LÆSE
Andrea
18.9.2017 959 visninger 1 minut læses

Virtuelt spejl - Gennem objektivet på dit kamera

Shopping på eyerim har aldrig været lettere! Prøv på tusindvis af solbriller og briller hjemmefra. Opdag vores virtuelle prøveværktøj!

FORTSÆT MED AT LÆSE
Ivana
15.9.2017 366 visninger 2 minut læses

Solbriller til din ansigtsform: REKTANGULÆRE ANSIGTER

Find ud af, hvad der er de rigtige solbriller til aflange, også kendt som rektangulære ansigter. Bliv inspireret af mange forskellige former og farver, der passer dig bedst!

FORTSÆT MED AT LÆSE
Alica
13.9.2017 500 visninger 4 minut læses

Sådan vedligeholder du dine briller

Hvis du vil holde dine briller i god stand, bør du ikke glemme ren rengøring og passende vedligeholdelse. Lær 5 tips, om hvordan du passer på dine briller nu.

FORTSÆT MED AT LÆSE
Ivana
23.8.2017 1055 visninger 3 minut læses

Solbriller til din ansigtsform: OVALE ANSIGTER

Har du brugt timer på at beslutte, hvilke solbriller der passer dig bedst? Solbriller der sidder ordentligt, kan hjælpe dig med at skabe et fantastisk look! Vidste du, at du nemt kan bestemme din bedste pasform ved hjælp af din ansigtsform? Hvis ikke, er du heldig i dag! Tjek vores ugentlige guide til solbriller der matcher med din ansigtsform. Ovale ansigter, vent venligst!

FORTSÆT MED AT LÆSE
Ivana
10.8.2017 411 visninger 3 minut læses

Solbriller til din ansigtsform: HJERTEFORMEDE ANSIGTER

Find ud af, hvad der er de rigtige solbriller til hjerteformede ansigter. Bliv inspireret af mange forskellige former og farver, der bedst passer til dig! Alle på eyerim.dk.

FORTSÆT MED AT LÆSE
Daniel
6.8.2017 1976 visninger 4 minut læses

Guide til at spotte autentiske Ray-Ban solbriller

Hvis du er ved at købe et nyt par Ray-Ban solbriller, eller hvis du allerede har købt et par online, skal du sørge for at bruge dine penge klogt. Ved at følge disse regler bliver du en ekspert, og kan se falske Ray-Bans ved første øjekast!

FORTSÆT MED AT LÆSE
Adam
30.7.2017 1161 visninger 5 minut læses

Hvad er polarisering og hvorfor er polariserede solbriller et must

Polariserede solbriller er ikke kun en af de mest besøgte kategorier på eyerim, men også en af de mest efterspurgt. Hvad er polariserede linser? Er dit syn ubeskyttet, hvis du ikke køber polariserede solbriller? Hvad er fordelene? Men vigtigst af alt, er det værd at betale ekstra for?

FORTSÆT MED AT LÆSE
OM EYERIM

eyerim er en online butik, der sælger designerbriller, solbriller og skibriller. Hvis du har brug for et par solbriller til sommerferie, skibriller til dit næste skieventyr eller et par receptpligtige briller til daglig brug, kan du altid finde hvad du leder efter på eyerim.