Vinter OL afholdes hvert fjerde år, og vi vedder på, at du ikke engang har forstået endnu 4 år lige er gået! Har du nogensinde spekuleret på, hvilken briller alle de fascinerende atleter bruger til at blive så fantastiske? Nå ved vi det! Tag et kig og sammen kan vi drømme om at blive så badass som de er.

Hvis du ikke er så meget til sport, lad os starte med en kort afklaring af, hvad denne lejlighed er. Vinter-OL er en bemærkelsesværdig imponerende global sportsbegivenhed. De allerførste vinter-OL blev afholdt i 1924 i fransk Chamonix. På den tid blev OL kendt som "1924 Chamonix International Winter Sports Week". I løbet af denne "vintersportsuge" deltog 16 lande og 258 atleter var til stede. Sammenligning af disse tal til de sidste vinter-OL i 2014 i Sochi, hvor 88 lande deltog sammen med 2780 atleter, viser bare, hvordan denne begivenhed voksede i præcis 100 år. OL-levetiden generelt er en af ​​grundene til, at denne begivenhed er så forbløffende og prestigefyldt, ikke kun for sportsfolk, men også for folk i alle lande, der er involveret.
OLene afholdes i PyeongChang i år fra den 9. februar til den 25.. Samlet set vil udfordrerne udfordre hinanden i 7 sportsgrene og i 15 forskellige discipliner på tværs af alle sportsgrene. Og hvad har du brug for vintersport for at koncentrere dig fuldt ud og tage den nødvendige forholdsregel for dine øjne? Eyewear, selvfølgelig! Vi har plukket nogle få vintersport sammen med briller, der er nødvendige for alle jer nysgerrige sjæle.

Snesport

Der er et par sne sport i OL i år, især de med en slags skis eller et bord. Det mest kendte briller til disse sportsgrene er helt klart skigoggles. Selvom sommetider i sne sport har atleter hjelme på, der blandt andet omfatter hovedtelefoner og kamera beskyttelse for deres øjne og sikkerhed, at intet vil glide ned i ca. 140 km / t.
Anerkendelse af vigtigheden af et godt syn og almindelig øjenhygiejne fjerner ikke frygtløshed fra de professionelle skiløbere og snowboardere overhovedet! Hvis du nyder at overvinde bakkerne på dit snowboard eller på en bobsled, skal du altid huske på den meget tiltrængte dækning for dine øjne.

Sport Eyewear of the Winter Olympic Games 2018

Issport

Der er sådan en nåde og indfald kombineret i issport. Det faktum, at disse atleter kan gøre alle disse pirouetter og hopper på isblade er simpelthen vanvittig for nogle af os, der ikke engang kan slentre rundt i byen uden at falde. Selvom disse mirakuløse folk har brug for en god beskyttelse for deres øjne også! Især konkurrenterne i hurtigskøjteløb eller kortsporskøjteløb, hvis øjne kan være truet ikke kun af isskårne, men også af blænding på isbanen. Derfor har de alle en slags defensive sportsbriller. Kan du lide issport, selvom du ikke er en professionel fortabelse på knive? Tjek vores udvalg af sportsbriller alligevel!!

Sport Eyewear of the Winter Olympic Games 2018

I år håber atleterne især på at tage hjem mindst en af de 102 medaljer, der er skabt af designeren Lee Suk-woo med det koreanske alfabet hangeul som motiv, og kan vi bare tage et øjeblik til at sætte pris på hvor utrolig sej de er? Vi ville heldigvis konkurrere om dem!
Det er ligegyldigt, om du er en lovende fremtidig skiskytter eller en spunky med en simpel kærlighed til en vintersport, tag fat i et par beskyttelsesbriller og husk at du får 10% rabat på sport og skigoggles fra den 18.-20. Februar med brug af koden OLYMP. Vi passer altid på dig på vores hjemmeside, champs!