16.5.2018 9671 visninger 5 minut læses

eyerim insider: kontorserien afsnit II.

Sommeren er lige om hjørnet, og vi er tilbage med vores frække lille eyerim insider artikelnummer 2. Ingen bekymringer, hvis du gik glip af den allerførste, kan du indhente informationerne her, før du dykker ned i denne her!

Denne gang går vi kun igennem et kontor - den kreative. Blandt alle de andre utroligt visionære og professionelle mennesker på eyerim er dette kontor fyldt med skøre kreative ideer hele tiden. Enhver kan komme her og have en god latter når som helst på dagen!

Jeg kunne ikke forestille mig, at denne artikel havde den ægte eyerim sjæl, medmindre jeg ville give mine kontorkammerater en ordentlig udfordring - det ville ikke være så saftigt som jeg håbede! Så naturligvis besluttede jeg at blande de tidligere spørgsmål sammen. Stol på mig venner, der er intet i verden som du vil nyde mere end håbløst mumlende kolleger. Kom nu, lad os møde de kreative hoveder!

Chester, “office chefen”

eyerim office tour kreative kontor, Chester den store chef

Jeg ønskede at starte denne episode af eyerim insider med det vigtigste medlem på dette kontor. Mød Chester, venner, den mest bedårende, legende kontorleder. Hans jobbeskrivelse er en af de mest komplicerede, derfor går jeg ikke ind i det, men stol på mig - han kan blive så træt af alt, at han skal nappe på gulvet flere gange i løbet af dagen. Eyerim kontor er hans absolutte favorit på grund af de mennesker, der altid giver ham noget, om det er brunch eller frokost eller snacks. Selv om de nogle gange vil narre ham med sådanne gener som isbjerget salat, arugula eller gulerødder. Han er ingen kanin, folk! Han ved hvad han vil. Selv om, derimod har han faktisk to kærester i bygningen, og han føler sig usikker på, hvem han holder mest af. Av.

Andrea, “eventyrsamleren”

eyerim office tour, kreativt kontor, Andrea den kreative direktør har Max & Co Solbriller i Sort på

Eller "eyerim-medstifteren", "kreativ direktør", "indflydende", "mor til drage Chester". Vores Andrea kunne have fundet bogstaveligt talt to ord til at beskrive sig selv, men hun valgte dem, hun havde forbindelse til mest, og jeg sammen med alle, der kender hende, kan se hvorfor. Andrea er som nævnt ovenfor en af ​​de fire hellige eyerim skabere - med sin bror (ikke mand, gutter) Martin og parrer Brano og Yass. Hun arbejder som instruktør for alt kreativt på eyerim, fra kampagner og social media management, til samarbejde med influencers og photoshootings. Hun elsker at arbejde på eyerim, fordi det er delvis hendes; fordi hun og tre af sine venner lagde det til jorden og arbejdede deres æsler ud, så at eyerim kan blive noget stort. Hun nyder simpelthen processen med eyerims vækst. Andrea er ikke kun en pro i sit job, hun er også en influencer - hun har tusindvis af instagram tilhængere og er en af ​​de mest succesrige kvinder i Slovakiet, der er sat af Forbes Slovakia! Tjek hendes instagramkonto og nyd den - den er fyldt med smukke fotos fra hele verden. Lad os alle bare håbe, at hun ikke vil gå tabt på vejen en dag, mens hun ikke kan skelne højre side fra venstre.

Patrik, den “glemmelige bjergbestiger”

eyerim office tour, kreativt kontor, Patrik fotografen og videografen

Patrik er en af en slags! Han er en skør talentfuld, eventyrlysten fotograf, der rejser verden hele tiden. Han tager sig af alle eyerim-billederne - fotoshootinger og fantastiske videoer. Patrik elsker det unge hold, fyldt med ideer og forhåbninger på eyerim; Det team, der i modsætning til mange andre han har arbejdet med, er ikke bange for at gøre ting forskelligt og frygtløst. En ting, som ingen ved om ham, er, at han spiser bacon lige før han går i seng. Hvorfor? Han forklarede simpelthen: "Det er godt for mig og mine drømme bagefter." Nå, lad os alle prøve det i aften så okay? Som du kan se, er Patrik ikke kun professionel fotograf, hvis færdigheder man nemt kunne misunde; han er også tilbagelænet, kølet fella elsker sit liv med alle de små detaljer. Hvis du kan lide Patrik så meget som vi gør, bør du helt sikkert følge ham rundt om i verden ved hans vanvittige instagram.

Branislav, den "æstetiske elsker"

eyerim kontorserie, kreativt kontor, Branislav brand manager med 35/139 Tokyo Bekko 2 solbriller i Indigo

Denne 27-årige tatoveret og enkelhedsløse fyr er den sidste af vores ikke-introducerede-grundlæggere endnu. Han er Head of Content, som skal sige at han er UX og brandguru - han skaber eyerims mærke, retningslinjer for at følge med det og anvender mærket på hjemmesiden, al kommunikation og e-mails. Derefter holder han øje med UX (User Experience) -delen - følelsen som ​kunden får på hjemmesiden og den samlede eyerim-oplevelse. Branislav er en uhyre særlig fyr, så alt skal være synkroniseret! Han laver også alt fotoshooting magi, og lige efter det bevarer han alle billederne, uanset om de er de rigtige til eyerim eller ej. Grunden til at han elsker at arbejde hos eyerim, ligesom de fleste, der arbejder her – er de hårdtarbejdende mennesker, der giver deres kærlighed til eyerim og trækker øjnene helt til toppen; den unge funky ånd; den hurtige ekspansion og vækst. Hans dybe æstetikskærlighed er forbundet med sine teenageår, da han var besat med skrifttyper og skabte sine egne. En ting ikke alle ville vide om ham? Han spiste en hel kylling, en burger og et stort stykke kage alt sammen til et møde en gang. Hvem ser dårligt ud nu, huh? Tjek hans instagram, hvis du er ivrig efter at vide mere om hans hemmeligheder.

Patricia, den "sarkastiske tænker"

eyerim kontorserie, kreative kontor, patricia copywriter

Dette er mig - fortælleren af ​​disse artikler. Desværre kunne jeg ikke lave et interview med mig selv og derefter skrive en forudindtaget, glorrende del på, hvor fantastisk jeg er. Så spurgte jeg Branislav, den der spiste hele kyllingen og bragte sig om det ovenfor, og blandt andet min chef, der efter at have interviewet mig skrev dette: "Patricia er vores tekstforfatter. Det betyder, at hun håndterer alle teksterne på vores hjemmeside, blog, e-mails eller kampagner. Hun håndterer også denne tekst, du læser lige nu. (Fanden er jeg.) Med andre ord - hun giver et sprog og et tegn til ting, der ellers ville være kedelige eller måske komplicere dit liv. Hun kan lide, hvordan frygtløs eyerim er, sin vanvittige sjæl, og at det giver en chance for folk, der ikke har så meget erfaring, men de har et stort indre drev. Bortset fra at Patricia ikke kan huske multiplikationstabellen, er hun den største Anna Wintour beundrer og en dedikeret feminist. Hvis du ikke finder hende bag hendes skrivebord, vil du finde hendes nær Chester helt sikkert. "Tak, chef. Så jeg tror det er mig i et nøddeskal. Her er min ganske inaktive instagram-konto.

Jan, den "evigt unge"

eyerim kontorserie, kreativt kontor, ján designer

Dette søde og evigt unge udseende er vores designer – han er (selvfølgelig) designer og derfor retoucher han alle eyerim bannere, nyhedsbreve, kuponer og dybest set alt på vores hjemmeside og blog, som du ser. Han er en dejlig fella, meget ansvarlig og venlig, der elsker "super" teamet, den venlige atmosfære og det store rum for personlig vækst på eyerim. Udover at være en utroligt talentfuld danser, en hund elsker, ubrudt, og han sniffer alt før han spiser det, især mejeri (hvilket sandsynligvis er forbundet med hans hundbesættelse). Hvis du ikke har noget imod at lære ham bedre at kende, skal du helt sikkert give ham en følge af hans instagram. Du vil ikke fortryde det! Han er vores Golden Aryan barn til noget!

Daniel, den "udtryksfulde entusiast"

eyerim kontorserie, kreativt kontor, Daniel partnerskabet og marketingguru har Ray-Ban Round Solbriller på

Denne 24-årige fyr er eyerims bundt af glæde, strålen af hver morgen solskin, den følsomme og den dybe kontor tænker. Han skaber, han sjover, han elsker og vigtigst af alt - han arbejder. Han er en fantastisk marketinghelte. Daniel skaber eyerim kampagner med Andrea; han arbejder med den vigtigste marketing cloud Exponea; han opretter vores nyhedsbreve og annoncer. Daniel tager også hånd om kommunikation med vores partnere og kreative partnerskaber, og han gør det godt nok! Da han blev spurgt, hvad han elsker mest om at arbejde på eyerim, råbte han til mig: "The TEAM!" Og "At sprede den fantastiske positive energi og fantastiske visioner." Ja, det er stort set, hvem vores Daniel er, og det er derfor, at alle elsker ham. Du kan også bare følge ham her! Og lad mig ikke glemme det vigtigste fakta om ham: I hans 24 år har han stadig 2 baby-tænder. Hvor chokerende!

Vi leder efter nye tilføjelser til vores team! Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os alle sammen og gerne vil se dig selv i denne serie senere på året, skal du læse denne artikel og lade os vide! Vi har det meget sjovt her og støtter vi hinanden på vej til vores destination - toppen.

Sadån venner. I har lige mødt en anden meget vigtig del af holdet! Hvert medlem af eyerim, som ikke er bange for at risikere at vise sin passion, sine ideer og have det lidt sjovt i mellem, er medlem af en meget værdsat og omsorgsfuld husstand - eyerim fam.

Ingen bekymringer, vi vokser hver måned, så hold øje med en yderlig episode!

Patrícia

Indhold og copywriting er min kærlighed hos eyerim. Jeg elsker japansk køkken, blomster og enkelhed. Jeg forstår ikke mode, men derfor elsker jeg det. Jeg studerede kinesisk sprog, men mens jeg er en "alt eller ingenting" slags person, brød vi op i andet år. Jeg blev født med en tand, lærte at læse som en tre år gammel, Seneca er min største crush og jeg foragter paraplyer.

RELATEREDE INDLÆG
Vinter OL 2018

Er du lidt af en sportsnerd? Få en hurtig læsning og lær hvilke briller kan være din foretrukne atlet iført hele Vinter-OL 2018!!

Valentinsdag Gaveguide - Giv den uforglemmelige

Fejr din kærlighed med den perfekte gave, der varer. Køb solbriller og receptbriller i vores Valentinsdag Gaveguide og giv den uforglemmelige gave.

eyerim insider: Kontor-serien ep.I

Små eller store, hver virksomhed i verden står kun stærk på grund af et fantastisk hold. Kom, vær eyerim insider og lær alle de fantastiske, hårdtarbejdende mennesker at kende.

DISKUSSION