De rigtige briller kan ændre hele dit outfit på et øjeblik. Men hvad skal man vælge? Fra quiet luxury til bæredygtighed - lad os sammen se på, hvilke brilletendenser der vil dominere gadebilledet og modeshows i 2024!

Quiet luxury

Sammensmeltningen af kvalitet, stil, minimalisme og subtil elegance har defineret trenden quiet luxury (eller "stille luksus"). I 2024 er denne filosofi mere end bare en trend; det er et udtryk for selvtillid og raffinement uden behov for at råbe efter opmærksomhed. Forestil dig briller med rene linjer og underspillede detaljer, der supplerer ethvert outfit uden at dominere det. Quiet luxury er perfekt til dem, der foretrækker kvalitet og elegance frem for prangende udtryk. Berømtheder som Emma Watson og Timothée Chalamet viser, hvordan "quiet luxury" kan bæres med ynde.


Trend 2024: Quiet Luxury eyerim blog
_jasna_vale


Trens 2024: Quiet Luxury eyerim blog
antonelanovakovic
 

Mob wife

I den modsatte ende af spektret fra "quiet luxury" ligger "mob wife"-æstetikken - en karakteristisk stil, der er inspireret af mob wife luksus og overdådighed. Den er kendetegnet ved voluminøse pelsfrakker, guldaccessories, dyreprint og store sorte briller med guldaccenter. Denne stil er for dem, der ikke er bange for at vise deres selvtillid, og som foretrækker dristige ting. Berømtheder som Lady Gaga og Miley Cyrus er eksempler på, hvordan man kan føre denne trend ud i livet med umiskendelig charme.


Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
tresnickova



Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
nikola_uhlirova
 

Fest altid og overalt

Bring en bølge af energi og den pulserende atmosfære fra rave-kulturen til afslappede outfits. Briller i dristige farver, ukonventionelle former og eksperimenterende design er det perfekte tilbehør. Det er en opfordring til ikke at tage livet for alvorligt og til at forkæle sig selv med lidt sjov hver dag. Ikoner for denne stil er stjerner som Billie Eilish og Rihanna, der beviser, at festen aldrig slutter.


 Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
milanalavv


Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
ninakolarofficial


Office Siren

Gisele Bündchen i The Devil Wears Prada? Bella Hadid? Zendaya? Det er de ikoniske repræsentanter for Office Siren-stilen - en sen 90'er-inspireret æstetik, der kombinerer work chic med en subtil dosis retroflair. Overdimensionerede blazere, skjorter og slips suppleres fantastisk af små briller med tynde stel. Denne trend er velegnet til moderne kvinder, der ønsker at udtrykke deres unikke stil, samtidig med at de opretholder et professionelt look.


 Trends 2024: Office Siren eyerim blog


Trends 2024: Office Siren eyerim blog
dollieta
 

Bæredygtighed

I 2024 er bæredygtighed ikke kun blevet et mode statement, men også en nødvendighed for vores fælles fremtid. I takt med den stigende efterspørgsel efter grønnere og mere etiske valg vinder bæredygtige brillestel fremstillet af genbrugte og biologisk nedbrydelige materialer frem. Bioacetat og andre bæredygtige materialer repræsenterer fremtiden inden for brilledesign og tilbyder stil uden at gå på kompromis med vores planet. 


Trends 2024: Kohe by eyerim Andrea Black

 
 
Trends 2024: Kohe by eyerim Patricia Black

Uanset om du vælger retro inspiration, dristige accessories, subtil elegance eller et engagement i bæredygtighed, finder du alle de nyeste trends tilgængelige for alle på eyerim. Lad dig også inspirere, og vælg de briller, der bedst udtrykker din stil (ikke kun) i 2024!