Gratis levering   |   30 dages returret

Solbriller Trends i 2019

Shield solbriller

Shield solbriller er en af de hotteste trends lige nu. Bær dem til sport eller tag en dristig beslutning og bære elegante solbriller med dit daglige outfit. Ikke alle kan rocke dette look, men når det virker, virker det.

Perfekt til firkantede og ovale ansigter.

Shop nu

Flat-top Solbriller

Det er her, du har hørt det først: i sommer er flade solbriller det eneste ene. Alle jer modige, edgy folk, der ønsker at lave en erklæring, kom om bord! De er klassiske og moderne på samme tid, og når du prøver dem på, vil du gerne bære dem hver eneste dag.

Perfekt til runde, firkantede og ovale ansigter.

Shop nu

Tiny solbriller

Små briller er den hotteste ting på gaden lige nu. Rock denne ikoniske form for at være den mest trendy pige i byen, ligesom alle modeller og filmstjerner. Hvis du elsker at holde trit med trends og rockende fed streetwear, er dette formen for dig.

Perfekt til runde og ovale ansigter.

Shop nu

Cat-eye Solbriller

Et fantastisk par katteøje solbriller bør være i hver femme fatale's garderobe. Brug dem til øjeblikkeligt at opgradere dit look fra klassisk til utroligt elegant og sexet. Gå retro med et look direkte inspireret af 50'erne og 60'erne (når disse solbriller først kom på scenen) eller give det et moderne twist.

Perfekt til runde, ovale og hjerteformede ansigter.

Shop nu

HVORFOR EYERIM

AUTORISERET FORHANDLER

30 DAGES RETURRET

MERE END 80 MÆRKER

GRATIS LEVERING