Gratis levering   |   30 dages returret

Solbriller Trends i 2019

Shield solbriller

Shield solbriller er en af de hotteste trends lige nu. Bær dem til sport eller tag en dristig beslutning og bære elegante solbriller med dit daglige outfit. Ikke alle kan rocke dette look, men når det virker, virker det.

Perfekt til firkantede og ovale ansigter.

Shop nu

Røde rammer

Fed og smuk Blænd alle med et par solbriller med røde rammer, lysere deres dag og dit outfit. Rød er mystisk, forførende og sexet - er du også? Og hvis Versace og Balenciaga gør røde nuancer en ting, vil alle andre følge. Du har hørt det her først.

Plus, disse er gode til alle ansigtsformer!

Shop nu

Tiny solbriller

Små briller er den hotteste ting på gaden lige nu. Rock denne ikoniske form for at være den mest trendy pige i byen, ligesom alle modeller og filmstjerner. Hvis du elsker at holde trit med trends og rockende fed streetwear, er dette formen for dig.

Perfekt til runde og ovale ansigter.

Shop nu

Spejllinse

Spejllinser er tilbage. De kommer i alle former og størrelser og tilføjer en 80s til 90s vibe til bogstaveligt talt ethvert outfit. Kan ikke vente på sommeren? Start med at have spejl solbriller nu, og vi lover, at du vil se så ung og sej som nogensinde. Hvad er endnu bedre - disse tilføjer ekstra beskyttelse til dine øjne og er perfekte til kørsel eller sport.

Plus, de er gode til alle ansigtsformer!

Shop nu

HVORFOR EYERIM

AUTORISERET FORHANDLER

30 DAGES RETURRET

MERE END 80 MÆRKER

GRATIS LEVERING