Gratis levering   |   30 dages returret

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er eyerim?

eyerim er en brugervenlig webshop, som sælger designer briller - solbriller, briller og skibriller. Vores hovedkvarter er beliggende i Bratislava, Slovakiet. Vores kundeserviceafdeling i Danmark til vores danske kunder: kontakt@eyerim.dk

Vores mission er at tilbyde “alt under et tag”. Alt fra tidsløse klassikere som Ray-Bans til håndlavede kollektioner fra uafhængige producenter, fra funktionelle sportsstel til udsøgte designer briller.

eyerim tilbyder gratis levering til alle EU-lane. Takket være vores 30-dages returpolitik, shopper du helt uden risiko. Alle vores produkter er 100% autentiske og kommer med 2-års garanti.

Hvorfor skal jeg købe briller online?

At købe briller online er både sikkert og bekvemt. Men vigtigst at alt, det kan være helt op til 60% billigere at købe designer briller på eyerim sammenlignet med fysiske butikspriser.

Yderligere, finder du ingen fysiske butikker, som kan matche vores store udvalg. Selv de største fysiske butikker har normalt ikke mere end 500 par briller. eyerim sælger tusindvis af produkter, som bliver updateret hver eneste dag, så du ikke går gliå af de nyeste kollektioner.

Hvordan kan jeg betale?
  • Kreditkort - vi accepterer Visa, MasterCard og American Express
  • PayPal
  • BitCoin - vi er unge og innovative. Derfor accepterer vi også verdens største digitale valuta!

Online betaling på eyerim er både hurtigt og sikkert. Alle transaktioner bliver behandlet gennem en krypteret betalingsgateway og vi bruger førende sikkerheds- og svindel-beskyttelses systemer.

Når din bestilling er gennemført, modtager du en bekræftelsesemail, som indeholder en kvittering for transaktionen.

Er brillerne ægte?

Ja, uden tvivl!

Alle produkter der sælges på eyerim er 100% originale. Hver model leveres i sin originale emballage sammen med alt tilbehør. Hvis det fremgår af producenten, vil ægthedscertifikatet også findes i pakken.

eyerim er en officiel forhandler af Ray-Ban og alle andre mærker opført på vores hjemmeside. Vi arbejder direkte med markedsledere inden for briller, såsom Luxottica eller Safilo, som har produceret mærker som Ray-Ban, Oakley, Prada, Tommy Hilfiger, Michael Kors og mange flere i årtier i Italien. Find ud af mere.

Desuden har vores team taget hånd om folks øjne over hele Europa for mere end 3 år nu, som tilbyder designer solbriller og receptrammer på mere end 80 verdens kendte mærker og det tror vi ikke ville være muligt, hvis vi tilbyder dig falske produkter, ikke? Hos eyerim arbejder vi hårdt for at levere 100% tilfredshed og vi lover intet andet end kvalitet, høj standard og fremragende service til alle vores kunder.

Hvordan ved jeg at de briller jeg vælger passer til mig?

Et par enkelte regler gør det sjovt og nemt at finde det rigtige par briller.

eyerim tilbyder flere søgefunktioner til at reducere udvalget af briller, men den vigtigste faktor at overveje, er din ansigtsform:

Runde ansigter er normalt brede og lange med en afrundet kæbelinje og runde kindben. Kinderne er tykke og bredere end panden. Vi anbefaler et rektangulært stel, ideelt med stærke linjer, så det visuelt dæmper dine kindben. Half-rim stel er et godt valg, da det visuelt gør dit ansigt lidt længere.

Firkantede ansigter har kindben, pande og kæbelinje af samme bredde. Du bør derfor prøve et rundt stel, ovalt stel eller cat-eye stel som vil gøre din kæbe mindre tydelig. Hvis du ønsker et rektangulært stel, bør du sikre dig at det har runde kanter.

Hvis dit ansigt er længere end det er bredt (du har et langt ansigt, høje kindben og et afrundet kæbelinje), bør du prøve stel med et maksimalt glasdækning. Oversize stel er et godt valg for dig. Dette vil give en illusion af ekstra ansigtsbredde og vil hjælpe med at opdele længden af dit ansigt.

Hjerteformede ansigter, også kaldet triangulære ansigter, er karakteriseret ved en bred pande og små kinder. Dit valg bør være et firkantet stel eller rektangulært stel for at give dit ansigt mere balance. Et rundt og ovalt stel paser også til denne ansigtsform.

Ovale ansigter har kindben, der er en smule breddere end panden og kinderne, og kan sammenlignes med et ægs form. Ovale ansigter siges at være det perfekte ansigt og bør være i stand til at bære de fleste steltyper. Du kan frit eksperimentere med forskellige former. Den vigtigste faktor er størrelsen.

Bemærk: Hvis du har tekniske spørgsmål eller har brug for råd, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os gerne på kontakt@eyerim.dk

Er der garanti på mit køb?

Ja, eyerim tilbyder 2-års garanti på alle produkter.

Garantien dækker alle producentens fejl* uden undtagelse. Garantien dækker ikke beskadiget stel eller glas grundet dag-til-dag brug og slid (fx. ridser) og skader som skyldes misbrug af produktet eller uheld.

For at evaluere hvorvidt fejl dækkes af garantien, er det vigtigt at du sender os billeder og en beskrivelse af fejlen til kontakt@eyerim.dk og vi vil tage kontakt til dig.

*Producentens fejl er fejl som opstår i løbet af producentens produktionsproces og ikke lever op til producentens standarder for det specifikke produkt (misfarvning, defekte hængsler, m.m.). Producentens fejl inkluderer ikke designfejl, som skyldes produktets design og ikke produktionsprocessen.

Hvordan passer jeg bedst på mine briller?

Designer solbriller, briller og skibriller kræver at du passer godt på dem.

Uforsigtigt brug kan lede til ridsede glas, hvilket kan forringe synet. Den bedste måde at undgå skader er ved altid at putte dine briller i dets etui. når du ikke bruger dem.

Når du skal rense dine briller, brug da den bløde pudseklud og rensevæske specielt lavet for briller eller vådservietter. Du skal aldrig bruge lommetørklæder, toilet- og køkkenpapir eller tøj, da disse kan føre til ridser. Du skal heller ikke bruge sæbe, shampoo eller andre rengøringsartikler - især glasrens. Disse indeholder materialer, som kan opløse glassets belægning.

Hvordan kan jeg genkende falske briller?

Falske briller bliver solgt udelukkende for at udnytte værdien af et par ægt designerbriller.

Selvom falske ure og tasker er relativt harmløse, kan falske solbriller godt være farlige. Falske solbriller er produceret af billige materialer, som sjældent lever op til almindelige sikkerhedskrav og mangler ofte den belægning, der modstår UV stråling og beskytter dine øjne. Falske solbriller gør med andre ord absolut ingenting for at beskytte dine øjne.

Hos eyerim er topkvalitet en del af vores DNA. Alle de produkter vi sælger på vores hjemmeside er autentiske, hovedsageligt produceret i Italien (blandt andet vores udvalg af Ray Bans, Prada og Persol briller) eller i USA (vores Oakley briller) og er blevet produceret med avanceret linse teknologi, så solbrillerne fuldstændigt kan modstå de skadefulde UV stråler.

Her på eyerim sælger vi kun produkter af bedste kvalitet. Men hvis du foretrækker at prøve lykken andet steds, er der et par generelle regler, som er gode at følge:

  • Pris. Designer solbriller, skibriller og receptpligtige briller er deres pris værd. Her på eyerim prøver vi på at tilbyde dig vores produkter så billigt som muligt. Hvis du finder de samme briller andre steder til en noget billigere pris, som virker til at være “for gode til at være sandt” - ja, så er brillerne højest sandsynligt falske.
  • Detaljer. Designerbriller er produceret af højeste kvalitet og fra de fineste produktionsprocesser. Brillestængerne er støbt af et enkelt stykke metal og bør være naturligt boltet fast til resten af stellet. Hvis det er limet på eller holdt på plads af smeltet plastik, så er der noget galt. Mærkets navn skal stå på ydersiden af brillestangen og skal se naturligt ud - det skal ikke se ud som om det er blevet printet på.
  • Model nummer. Indersiden af det venstre brillestang har altid model nummer og størrelse. Skriftstørrelsen og mellemrum skal være naturligt og tilpasset ligeligt og være læsbart. Selv for meget tynde brillestænger fremstillet af metal - eksempelvis som ved Ray Ban Aviator.
  • Farve. Plastic stel er enten skåret fra et enkelt stykke organisk acetat eller sprøjtestøbt fra pre-tørret plastic. Hvis du skærer igennem stellet, vil der ikke være farveforskel, da autentiske solbriller aldrig er malet.
  • Emballage. Ægte briller kommer altid i en salgsboks fra de brillemærke, som du har købt dit produkt hos. Det inkluderer blandt andet en etiket med stregkoden, producent information og modelnavn.
  • Vægt. Når du holder på et ægte par designerbriller, skal de veje lidt. De skal ikke føles alt for lette og skrøbelige. Hvis de ikke kan holde et papir fra at flyve væk ved lidt let vind, er de højest sandsynligt falske.
  • Mærkat. Hvis der er en mærkat på glasset, skal det ikke være et klæbende mærkat, der vil efterlade rester af lim, når det trækkes af. Mærkatet er vedlagt statisk, ikke med lim.