Gratis levering   |   30 dages returret

eyerim family

Sandra Willer

Sandra Willer

Sundheds & Fitness Blogger

København, Danmark

Sandra er en af Danmarks top bloggers. Hun skriver omkring fitness, sundt livsstil og motivation. Sandra læser økonomi og rejser verden rundt for at udforske livet. Besøg blog og meget populært Instagram.

Hvorfor Sandra vælger eyerim: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

Mode & Lifestyle Blogger

København, Danmark

Stefanija Vidzus arbejder som PR assistant og skriver omkring mode under pseudonymet Black Irony. Stefanija valgte solbriller som kombinerer to store trends - spejlet linser og fløjl. Og hun ser helt vildt godt ud. Se mere på hendes blog blog og Instagram.

Hvorfor Stefania vælger eyerim: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Kira Eggers

Kira Eggers

Model, Ernæringsspecialist & Fitness Blogger

København, Danmark

Kira Eggers er en af Danmarks mest berømte kendis bloggers, kendt fra hendes modelkarriere at Playboy. Hun havde eyerims ikonisk RB Aviator på, da hun for kort tid siden klatrede op på toppen af Mont Blanc. Følg med på denne historie på hendes blog og Instagram.

Hvorfor Kira vælger eyerim: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Kira Kosonen

Kira Kosonen

Mode & Lifestyle Blogger

Helsinki, Finland

Kira har blogget for ELLE magasin og fortsætter nu hendes historie på hendes egen platform. Kira's blog er for folk med interesse i mode og sund livsstil. Hun elsker at rejse, derfor vil bloggen tager dig med verden rundt. Hendes Facebook og Instagram.

Hvorfor Kira vælger eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Czech Chicks

The Czech Chicks

Fashion Bloggers

Prag, Tjekkiet

Hanka og Veronika startede czechchicks.com fire år siden. I dag har pigerne mere end 18.000 daglige læsere, 55.000 Instagram følgere og 16.000 Facebook fans.

Hvorfor Hanka og Veronika vælger eyerim: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

Professionelt Snowboarder

Liptovsky Mikulas, Slovakiet

Vores snowboarder Zoltan begyndte med snowboarding da han var 16 år gammel. Han påstår at begynde med snowboarding har været en af de største sucess'er i hans livet. Han elsker snowboarding mest når han er sammen med andre livsglade mennesker - fordi i fællesskab skabes en unik atmosfere og uforglemmelige øjeblikke.

Hvorfor Zoltan vælger eyerim: Oakley Holbrook OO9102-01

Aino Rossi

Aino Rossi

Skønheds & Mode Blogger / Vlogger

Helsinki, Finland

Aino besluttede sig for at dele hendes tanker, følelser og idéer på en blog efter en lang Halloween nat i 2008 and påstår, at dette har været en af hendes bedste beslutninger. Aino elsker sarkastisk humor, Pepsi Max og fokusserer mest på mode og skønhed samt indretningsdesign. Læs hvad hun skriver om hendes signature Versace solbriller her post og på Instagram.

Hvorfor Aino vælger eyerim: Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

Art Director

Bratislava, Slovakiet

Miro er sucessrig logo designer med erfaringer fra internationale marketing agenturer såsom Wiktor Leo Burnett og LOWE GGK. Før han begyndte at hjælpe eyerim med at skabe mærkets identitet og webdesign, kreerede han kampagner for Orange, Volkswagen, Jeep/Fiat, Audi, Skoda og mange andre. Han vandt mange designpriser og hans blog works er publiceret internationalt.

Hvorfor Miro vælger eyerim: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

Make-up Artist

Prag, Tjekkiet

Lukas er professionelt make-up artist og populær videoblogger. Han deler tips, tricks og erfaringer regelmæssigt på hans blog LB.Haute.Fashion. See denne fremragende video review han har lavet for eyerim.

Hvorfor Lukas vælger eyerim: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

Mode Blogger

Stockholm, Sverige

Anna beskriver sig selv som bohemian blogger med passion for styling og fotografi. Du kan finde mange inspirerende billeder af Anna i hendes hippie Miu Miu solbriller fra eyerim på hendes blog og Instagram.

Hvorfor Anna vælger eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

Professional Canoe Atlet

Novaky, Slovakiet

Lucia er præget af en familie, som altid elskede sport. For første gang hun sad i en canoe var hun var 10 år gammel. Og, som hun selv siger, blev hun forelsket i denne slags sport lige med det samme. Ved de Europæiske Mesterkaber i 2015 i Rumænien deltog hun for første gang som atlet på europæisk plan - med sine Oakley solbriller fra eyerim, som bruger den nyeste polariserede linse teknologi til at give perfekt anti- glare syn.

Hvorfor Lucia vælger eyerim: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

Professionel Fotograf

Vienna, Østrig

Lukas er en af vores venner og vi arbejder sammen vedrørende alle eyerim's photoshoots. Efter Lukas havde arbejdet i bank sektoren i mange år, opdagede han at kontorarbejde ikke var nok til ham. Han vendte tilbage til sin passion - fotografi. Fotografiet har læret ham at drømme kan blive til virkeligheden når man virkelig ønsker det. I dag gøre han det han virkelig ønsker at gøre. Læs mere her portfolio og følg hans rejser på Facebook.

Hvorfor Lukas vælger eyerim: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Demotivacia

Demotivacia

Professionel Hader

Bratislava, Slovakiet

Med mere end 200k følgere er Demotivacia den mest popluære privat Instagram profil i Tjekkiet. Hvis du mangler lidt demotivation følg profilen og få din daglige dosis. Hos eyerim elsker vi denne slags humor - både, online og offline.

Hvorfor Demotivacia vælger eyerim: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Vil du være del af vores eyerim Family? Bare kontakt os!

kontakt@eyerim.dk