Gratis levering   |   30 dages returret

Get inspiration from icons

KLASSISK  

Den herlige Audrey Hepburn, evigt smuk Johnny Depp og super-indflydelsesrige Drake har én ting til fælles (der er den sætning, vi aldrig har tænkt på): de er altid klassiske og elegante! Vælg nogle subtile aviatorer for den tidløse æstetik, eller gå til nogle dristige, filmstjernede værdige nuancer. Det er helt op til dig.

SHOP NU

FORUD DERES TID

James Dean, Gigi Hadid og A$AP Rocky. Hvad har de alle sammen til fælles? De er alle tidlig ude når det kommer til mode og kan altid imponere alle med deres valg. Gigis lille solbriller er perfekte til street-style elskere, mens A$AP's store solbriller giver dig en smule mystisk glamour.

SHOP NU

SPORTY  

Tag inspiration fra disse fashionable damer: Kylie Jenner, hendes ikke mindre stilfulde halvsyster Kim Kardashian og den utrolige Bella Hadid. Sports solbriller er ikke længere forbeholdt sport: med den rigtige outfit er de super futuristiske og coole. I denne sæson vælges skærm solbriller i sorte eller lyse farver til det sexede cyklist look.

SHOP NU

SMART  

Det er ligesom vi altid siger:
læsebriller er de fedeste. I stedet for at ligne en nørd, kan velvalgte læsebriller gå langt. Denne sæson handler om tynde og lette briller, der fremhæver både din intelligens og dit ansigt. Se, selv Jon Snow (um, vi mener Kit Harington) bærer recept. Det gør også Ariana Grande, og forsøger ikke engang at fortælle os, at synet af Brad Pitt i 90'erne ikke stopper dig i dine spor!

SHOP NU

HVORFOR EYERIM

AUTORISERET FORHANDLER

30 DAGES RETURRET

MERE END 80 MÆRKER

GRATIS LEVERING