Hvert år den 7. april fejrer vi Verdenssundhedsdagen, og i år er det 70 års jubilæum. Verdenssundhedsdagen er en global bevidsthedsdag og blev grundlagt af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) på et meget enkelt princip - passende og legitim sundhedsvæsen for alle i denne verden.

Det er utroligt, at næsten halvdelen af ​​verden ikke får en ordentlig sundhedspleje på grund af en finansiel mangel. I WHOs 70-års jubilæum er deres mål meget skarpt - at fokusere på "Universal Health Dækning: Alle, Overalt", hvilket betyder, at alle kan have en kvalitetshelsetjeneste overalt i verden uden frygt for økonomisk byrde. WHO har til hensigt at påbegynde på Verdenssundhedsdagen at inspirere, motivere og lede UHC (Universal Health Coverage) associerede virksomheder til at forpligte det.

Ikke kun disse utrolige mål, men WHO beskytter også lande fra epidemier, mindsker risikoen for sult og fattigdom og øger også ligestilling mellem mænd og kvinder. Det er målene at få til at ske, så denne dag burde blive rost meget mere end den er!

Selvfølgelig bør du ikke kun holde dine lunger, hjerte og lever sunde, men også dine øjne! Skal du bære receptpligtige briller, men du har på en eller anden måde ikke kommet rundt med det? Er du bange for at se mindre attraktiv ud? Så skal du læse videre, fordi du er kun 3 ord væk fra at få et bedre syn lige nu.

1.   Klarhed

Prada Cinema Prescription Glasses in Black

Kender vi ikke alle følelsen af et tåget syn? Tør øjne træt af konstant stirring på vores computerskærme, ikke underligt, at vi har brug for korrigerende briller! Men med dit yndlingspar af briller bliver verden smukkere og klarere. Hvorfor ikke prøve det så?

2. Forføreriskhed   

Prada Cinema Prescription Glasses for Women in Black, Unisex Ray-Ban Aviator Prescription Glasses in Gold

Det er simpelt - med dit yndlingspar af receptbriller, vil du se meget mere attraktivt ud. Det er et velkendt faktum. Det er bevist, at briller gør folk til at virke klogere, derfor mere tiltrækkende for det modsatte køn (eller det samme, uanset hvad du kan lide). Nerdy er den nye sexede, okay? Og hvad er også sexet? At kunne se alt! Vil du holde øje med de største trends? Få dig et trendy par receptbriller fra 2018 kollektionen, og du kan være den modeerklæring, som alle vil have lyst til.

3.   Tilgængelighed

Unisex Ray-Ban Aviator Prescription Glasses in Gold

Det er 21. århundrede, venner. Vi er alle online, sandsynligvis alt for ofte. Men hvem kan lide at shoppe alligevel? Alle indkøbscentrene er for varme og travle, og til sidst bliver alle svedige og grumpy. Hvem har brug for det? Derfor kan du finde et "virtuelt try on" på vores hjemmeside, hvor du nemt kan prøve dine yndlingsbriller på uden stress og andre mennesker, der kigger på dig. Hvad med at have dine udvalgte receptpligtige briller hjemme i denne uge? Med os kan du også have det! Her finder du tonsvis af briller, du kan have leveret hjem på ingen tid.

Det tager kun 3 enkle ord og en kuponkode for at afgøre, om du vil forbedre dit syn, ikke sandt? Brug koden: WHO20 mellem den 3.-8. April og få 20% rabat på din ordre af eventuelle receptpligtige rammer af glas, vi har på vores hjemmeside og glem ikke at fejre Verdenssundhedsdagen på en hvilken som helst skør-sund måde!

Kilder til den generelle WHD og UHC information:
http://www.who.int/en/
https://www.uhc2030.org/news-events/meetings-events/article/whos-world-health-day-2018-is-on-universal-health-coverage-448186/