Årets internationale kvindedags opfordring til handling er at fremme kønsparitet. #PressforProgress forener venner, familier og lokalsamfund over hele kloden for at tænke, handle og være køns inkluderende. I eyerim fejrer vi også IWD! I dag introducerer vi vores kvinder til kvinder kollektion solbriller og briller håndplukket udelukkende af alle eyerim damer. Udforsk vores 'best of' shades og støtte kvinder over hele kloden sammen med os.

Det er ikke en hemmelighed, som nok alle os her i eyerim har deres egen hemmelige wishlist af solbriller og briller design, vi ville købe med det samme. National kvindedag handler om kvinder, så i år bad vi vores smukke eyerim-damer om at lave deres helt egen solbriller og receptbriller til kvinder for at fejre denne dag og storheden af alle piger rundt om i verden.

Ni kvinder, hver af dem vælger 10 par designer solbriller og receptbriller af mærker som Ray-Ban, Versace, Celine, Jimmy Choo og mange flere. Her er en lille smag af vores KVINDER TIL KVINDER kollektion.

Versace eyeglasses for women Jimmy Choo brown sunglasses for women Fendi mirrored sunglasses for women
Ray-Ban Ja-Jo sunglasses for women Marc Jacobs prescription glasses for women Celine beige sunglasses for women

Ray-Ban Aviator sunglasses for women Tom Ford sunglasses for women Jimmy Choo prescription glasses for women

Er der også et 'must have' stykke på din ønskeliste? I denne uge kan du få det med 10% OFF og samtidig hjælpe andre kvinder rundt omkring i verden til at blive uafhængige og stærke individer. Hvis du køber nogen shades fra damernes kollektionen i denne uge og bruger kupon WOMENFORWOMEN, donerer du 5% fra dit køb til Women for Women International og får dem med 10% rabat.

Hvorfor WFWI? Hvad der kan betragtes som en selvfølge i dit fællesskab, kan være ukendt i en anden del af verden. WFWI tilbyder støtte og stabilitet til kvinder i lande, der er ramt af krise og fattigdom, og hjælper dem med at få viden, færdigheder, ressourcer og ændre deres liv. Så hvorfor ikke være med!

Vi ved, hvor magtfulde kvinder kan være - eyerim ville ikke betyde noget uden dem - så fejr denne dag med alle kvinder omkring dig, vær dem omhyggelig og hjælp dem, der har brug for det. Og glem ikke at tjekke vores KVINDER TIL KVINDER kollektion. Glade kvindedag!

heart