I dag er det magiske øjeblik for overraskelser under juletræet virkelig værdifuldt. Tilpas smagen, bestem hvad der passer godt og hvad der ikke gør, gør det til tiden, og på toppen af alt, overraske dine nærmeste - det lyder allerede stressende. Når det kommer til tilbehør som solbriller eller receptpligtige briller, må det magiske overraskelses øjeblik synes næsten umuligt. Sandsynligvis skal du tage din kæreste, mor, far eller bedstemor til optiker-butikken og vælge de rigtige solbriller eller briller sammen. Og magien forsvinder! Heldigvis kan din julehistorie med vores hjælp ende anderledes i år.

Uanset om du leder efter det rigtige par solbriller, som din kæreste har drømt om hele året, eller du ikke kan se din granny skrue øjnene op, når du løser søndagens krydsord. Måske klager din far stadig på vej til arbejde hvordan han beklager, at han ikke købte de polariserede solbriller sidste år. På eyerim finder du alt for dine nærmeste - det er hurtigt, nemt og vigtigst, du kan selv gøre det og overraske dem.

Når jeg siger nemt, mener jeg virkelig det. Du behøver kun to ting - et billede af en person, for hvem du vælger en gave og vores virtuelle spejl. Alle solbriller og receptbriller til virtuel prøve på vores hjemmeside inkluderer dette skilt virtual try on on eyerim . Vælg de briller, der passer til din nærmeste, lad deres billede og vores virtuelle spejl gør resten. Sådan! Hvis du stadig ikke er 100% sikker, skal du diskutere det med dine venner eller endda kontakte os. Send os billedet, og vi vil se på det gennem 'øjnene hos en ekspert'.

Undgå at handle stress før jul med vores virtuelle spejl og gem jule magi som Daniel ...

 

Granny eller kæreste, bedstefar eller far, bror eller din mor - ingen af dem bliver nødt til at slutte sig til dig på vej til optikere eller efter julesalg i år. På eyerim kan du nyde juleaftaler allerede nu. Desuden garanterer vi levering til jul på alle solbriller, receptbriller og snebriller på lager. Bare saml nogle billeder af din familie eller venner, og vores virtuelle spejl vil gøre resten. Få dig selv en fredelig og magisk jul!