Valentinsdag kommer nærmere, og din største udfordring for de kommende dage er klar: find den perfekte gave til DIN Valentine. Det, der kan virke som en let opgave i begyndelsen, kan ændre sig til forfærdelig jagt for sidste øjebliks gave og resultere i noget, vi kalder 'katastrofe'. Heldigvis er vi her for at give dig en hånd! Overrask din skat med et nyt par designer solbriller lige i tide til foråret, eller vælg et par receptbriller i stil, de elsker. Hvis du har brug for inspiration, skal du kigge på nogle af vores bedste Valentinsdags-udvalg med vores Valentinsdag Gaveguide til ham og hende.

Giv det uventede

Classic er ikke kedeligt og god smag svarer til ægte kærlighed. Spil det traditionelt, og du kan ikke gå galt. Hvis du leder efter et par solbriller til din dame, kan du prøve Ray-Ban Erika, all-time klassikeren, der er tilgængelig i mere end 10 farvekombinationer. Hver moderne kvinde har dem! Hvis du tænker mere på et par receptbriller, er vores top-valg, der repræsenterer elegance og god smag, helt sikkert Vogue VO5151 2533. Glat form og neutral opal sandfarve kombineret vil se smukke ud på din dame’s ansigt!

Tipy na Valentínsky darček

Hvad kan være en bedre gave til din mand, der elsker klassisk og et godt par solbriller i stedet for et stykke rammer skabt af varmt organisk materiale. Kerbholz Albert Rosewood solbriller er lavet af det fineste træ med kvalitet og rent design af klassisk wayfarer form. Vores klassiske receptpligtige alternativ til en mand i dit liv er Persol Classics PO3012. Berigende eyewear industri i over 100 år, Persol tilbyder høj kvalitet, italiensk tradition og opfylder krav fra de mest sofistikerede hjerter. Persol Classics har det hele - klassisk form, klassiske farver, klassisk vibe.

Tipy na Valentínsky darček

Giv tilliden

Date Night kræver ofte lidt mod og vi har noget for dem, der tør også. Kvinder er vanvittige i mode og solbriller er ikke en undtagelse. Disse funky Marc af Marc Jacobs MMJ476 / S med spejlede linser vil vende verden af ​​din kærlighed op og ned. Hvis du leder efter de perfekte briller til virkelig imponere din mode maniac, tjek disse Prada PR15TV sunnies. Rammen er letvægt, har en trendy dobbeltbro og garanterer italiensk kvalitet og storslået stil. Hvem sagde at kun djævel kan bære Prada, ikke?

Tipy na Valentínsky darček

For den modebevidste mand med et godt kendskab til de nyeste trends, kan din gavejagt have brug for en vis færdighed. Har du hørt om Ray-Ban Blaze kollektionen? Det er noget, du burde virkelig se nærmere på! Ray-Ban Blaze Clubmaster er en ren innovation, der tilbyder en ren og moderne tiltag på ikonisk clubmaster form og vi er sikker på, at din mand vil have dem i alle 6 tilgængelige farver! Hvis han prioriterer mode over funktionalitet, når det kommer til briller, tilbyde ham et kompromis. Persol PO3143V fra Calligraphy Edition tilbyder begge. Denne specielle kollektion gør brug af en ekstraordinær farvekombination, der har brug for et knip mod.

Tipy na Valentínsky darček

Giv den tidløse

Vintage, tidløs, old-school - kald det hvad du kan lide, nogle mennesker elsker bare at rejse i tiden! Hvis kvinden i dit liv elsker vintage mode, vil du hellere ikke købe hende nogle super coole prangende flyve-sunnies. Kig på disse smukke Dolce & Gabbana DG4270 med deres blomsterprint, er de ikke dejlige? Fantastisk gave til Valentinsdag. Leder du efter styrkeglas i stedet? Bare rolig, vi er ikke færdige her. Disse Ray-Ban RX7026 ligner en gammel amerikansk film, og din dame vil helt sikkert elske dem! De kommer i 8 farver, men vores favorit er absolut rosa med gyldne detaljer på broen og templerne.

Tipy na Valentínsky darček

Hvis din fyr kan lide at grave i retro mode og ved hvordan man definerer ordet 'vintage', er der intet andet formål end at give ham Persol PO9649S solbriller. Disse nuancer er en del af Persols Vintage Celebration Special Edition, som har en vintage look og tilbyder stilistisk perfektion og kvalitet som Persol er berømt for. Vores vintage Valentine's pick til dine briller bærer er helt sikkert disse Dolce & Gabbana DG3270 specs. Med deres old-school clubmaster ramme look, interessant kombination af neutral grå og brun farve og de fineste materialer, vil din valentine se ud som en cool forretningsmand fra 1960'erne.

Tipy na Valentínsky darček

Kærlighed er i luften og designerbriller er en fantastisk gave til en du elsker! Tjek den fulde version af vores Valentinsdag Gaveguide for mere inspiration her og vælg dit yndlingsstykke fra vores omhyggeligt håndplukkede Valentinsdag kollektion. Med kærlighed, eyerim