På vej mod bjergene denne vinter? Uanset din erfaring eller budget, er der en fantastisk skibrille, der venter på at blive fundet. I år har vi såvel som vores kunder testet masser af par og vi kom op med en liste over skibriller, der præsenterer 'det bedste af' på en række forskellige områder. Uanset om din google-søgning er drevet af pris, ydeevne eller teknologiske funktioner, bringer vi det perfekte valg lige før dine øjne. Her er vores TOP 5 snebriller tilgængelige for 2017/2018 vintersæsonen.

SHOPPERS 'FAVORITE PICK: Oakley Flight Deck Prizm

Du elsker i det væsentlige denne! Årets bestseller og ultimative shoppers pluk Oakley Flight Deck Prizm vil hjælpe dig med at udføre mission umulig. Denne rimløse beskyttelsesbrille har en af ​​de største synsfelter, og den flotte linser maksimerer dit perifere syn. En bemærkelsesværdig nedadrettede side af denne model er, at den kun kommer med en linse, der kan være skuffende i betragtning af prisen. På den anden side har alle Flight Decks PRIZM™ teknologi, der grundlæggende er en revolution i objektivoptik. Denne proprietære teknologi hjælper dig med at udføre et bredere vifte af lysforhold, samtidig med at du ikke behøver at skifte linser når lysforholdet ændrer sig. Hvis du føler at den store pasform af Flight Deck er for stor til dit ansigt, så kan deres mindre bror Oakley Flight Deck XM være for dig. Selv om XM-sortimentet har stort set de samme teknologier som regulære Flight Deck, finder vi det temmelig sammenligneligt med Oakley A-Frame beskyttelsesbriller.

TOP 5: Bedste skibriller af vintersæsonen 2017/2018

TOP DUAL-LENS SYSTEM: uvex comanche TO

Her kommer vinderen blandt udskiftelighed og dual-lens systemer. Selvom det var virkelig svært at vælge den bedste, stjal uvexs mange prisvindende take-off-technology vores hjerter i år. Denne teknologi er udstyret med udskiftelig linse, der fastgøres til goggle linse via magneter og omdanner skibriller til klar sol i skibriller til ubehagelige forhold. På et øjeblik trækker du blot den øverste linse. Det er ret svært at skille sig ud for all-time mestre på linsens udskiftelighed som Switchlock™ eller Ridgelock™ designet af Oakley. Uvex stjæler i år dette show takket være den smarte løsning af multilinseteknologi og bliver en ideel kammerat under alle vejrforhold.

TOP 5: Bedste skibriller af vintersæsonen 2017/2018

EYERIM TEAM’S PICK: Oakley Line Miner

Oakley Line Miner kom ud på toppen som en klar vinder af sæsonen og fortjener virkelig en Team's Choice Award. Hvis du ønsker at knuse træ linjer, svede hårdt, og ikke behøver at bekymre sig om din linser tåge, Oakley Line Miner er en fantastisk mulighed for dig. Den har Prizm-teknologi, en af ​​de mest avancerede linseteknologier i verden, som leveres i 6 forskellige farver. Hver af dem giver en ultimativ oplevelse i en række forskellige vejrforhold (Lær mere). Desuden er dette den eneste goggle også tilgængelig med den nye Prizm™ INFERNO™ linse. Denne teknologi bekæmper indvendig objektiv tågning med et tryk på en knap. Systemet afrimmer i det væsentlige linsen fra indersiden, der forårsager tåge at fordampe. Batteriet kan mestre op til 30 INFERNO™ -cyklusser og giver mulighed for super nem USB-opladning, plus gogglen passer og føles som en traditionel Oakley snebrille. På toppen af ​​alt er Line Miner-serien briller bærervenlig på grund af sin OTG-kompatibilitet og giver mulighed for hurtig receptpligtig brilleintegration. Lang historie kort: denne model har det hele, og du kan ikke gå galt med et par af disse fantastiske goggles.

TOP 5: Bedste skibriller af vintersæsonen 2017/2018

DEN BEDSTE VÆRDI: Bolle NOVA II

Uanset om du er nybegynder på skråningen, eller bare ikke har et stort budget tilbage til et par goggles, leverer Bolle Nova II et stort udvalg af tekniske funktioner til en rimelig pris. Denne model har MODULATOR™ fotokromisk linse, der forbedrer din evne til at læse terrænet selv under de mest ekstreme forhold, og dets P-80 + anti-tåge-behandling kombineret med Flow-tech ventilerings-teknologi holder din vision tågefri. For en ekstra 30 euro sammenlignet med Bolle's Mojo-serien får du højere kvalitet linser til minimal investering, og hvis du leder efter anstændige beskyttelsesbriller, er dette det rigtige valg.

TOP 5: Bedste skibriller af vintersæsonen 2017/2018

DEN BEDSTE OTG: Smith Knowledge OTG

Vi har gode nyheder for brugere af receptpligtige briller: Der er en række over-the-glasses-snebriller (OTG) på markedet. Det er svært at vælge kun en, men Smith Knowledge OTG er vores yndlings valg til briller i år. Det er en stor goggle, der gør brillen meget behagelig, især på en pow-dag. Sammen med Smith Knowledge OTG er Oakley's Airbrake en favorit blandt vores kunder. Sidste års opgraderede større version har Airbrake XL populært Stormtrooper-look med stor sfærisk linse, der ligner Oakley Flight Deck-serien, herunder Prizm-objektiver.

TOP 5: Bedste skibriller af vintersæsonen 2017/2018

Det er det! Vores TOP 5 liste for 2017/2018 sæson. Lad os vide, hvilken er din favorit, eller tjek vores hele udvalg af skibriller her og lær hvordan du vælger de perfekte snebriller til dig i denne artikel.