5.7.2018 27375 visninger 4 minut læses

Blogger’s Guide til Solbriller: Ultimative Sommer Trends 2018

 Er du en modefreak på udkig efter sommermode inspiration? Eller er du slet ikke i mode, men på jagt efter nogle kick-ass (dvs. praktiske) par solbriller? To af vores foretrukne slovakiske influencere delte deres 3 største trends i sommer. Læs det, venner, de ser begge himmelske ud, og du vil også!

SESONGENS STILER

Ligegyldigt trenden, stilen du vælger, er sæsonens stil - det er i hvert fald de trends, vi overholder. På den anden side lad os blive inspireret af, hvad vores influencere elsker for denne sæson!

Juvelbesatte Solbriller

Oversized Jewelled Gucci Sunglasses in Havana Frame Colour with Brown Lenses for Women.  Oversized Jewelled Gucci Sunglasses in Havana Frame Colour with Brown Lenses for Women.

Naty Kerny er en slovakisk Instagram iværksætter. Hun er smuk og fed, hendes mode smag er så utroligt, at mange kunne misunde det, og vi vedder på, at de gør det godt. Disse jeweled Gucci solbriller ser smukke ud på hende, gør de ikke? Her er hvad hun sagde: "Selvom for gale penge, denne Gucci kollektion har en utrolig klasse og iøjnefaldende luksus. Dette par er det rigtige valg, når du er efter den berømthedlignende følelse. Du vil være unnoticeable! "Hvad mere skal du vide? Tag råd fra nogen, der kender modevejen for godt!

Bølget Solbriller

Cat-eye Miu Miu Sunglasses in Gold Frame Colour with Grey Lenses for Women.  Cat-eye Miu Miu Sunglasses in Gold Frame Colour with Grey Lenses for Women.

Hvis du læser den forrige, forårsblogger guide til solbriller, er du bekendt med vores smukke blogger Natalia Pazicka. Vi beundrer hendes stil og hendes frygtløshed når det kommer til modevalg! Hun valgte dette Miu Miu par solbriller og accessorized en meget enkel, hvid afslappet outfit med dem. Hvorfor var dette par sommer valget til Naty? Her er hvorfor: "Sammenlignet med andre, der kommer fra dette mærke, er farvekombinationen af disse Miu Miu solbriller ganske klassisk. Det er dog blevet fuldstændig kompenseret af sine katteøje "kurver" selv! Hvis jeg skulle vælge kun et par solbriller for livet, ville det være dem. De repræsenterer utrolig ekstravagance og evigt for mig.

SÆSONENS FARVER

Hvad er den ultimative farvetrend, du spekulerer? Lad begge vores favoritter fra Natalia vise dig solbrillerens farver, du kommer til at dreje hovedet til, når du bærer dem.

Røde single-linse solbriller

Single Lens Versace Sunglasses in Pink Frame Colour with Pink Lenses for Women.  Single Lens Versace Sunglasses in Pink Frame Colour with Pink Lenses for Women.

Der er ærligt ingen bedre måde at oplyse din sommer, afslappet udseende end med fashionable stykke som det er det, som Natalia valgte. Hun forklarede: "Se ikke på verden i hele lyserøde solbriller mere, få de røde! Farvefulde eller meget tynde solbriller er de bedste tendenser til sommeren 2018. Disse røde Versace oplyser perfekt alle sportslige / kæreste outfit. "Dette er ikke de eneste Versace solbriller, du vil elske! Tjek dem alle på eyerim hjemmeside og vælg dem der passer bedst til dit dejlige ansigt.

Multi-farvede solbriller

Oversized Dolce&Gabbana Sunglasses with Multicoloured Frame and Blue Lenses for Women.   Oversized Dolce&Gabbana Sunglasses with Multicoloured Frame and Blue Lenses for Women.

Uanset om du kører sent for en chat med en ven over en kaffe eller et super vigtigt arbejdsmøde, skal du aldrig glemme at tage dine yndlings solbriller med dig om sommeren! Og hvis de er funky og elegante, selvom de er enkle og iøjnefaldende som Dolce & Gabbana dem, som Natallipa vælger, er du sikker i enhver situation. "Når det kommer til perfekt farveblokerende kombination, er Dolce & Gabbana den perfekte vej til at gå. Da jeg er fan af minimalisme, er mine outfits fortrinsvis også enkle, så solbrillerne som disse er perfekte perfekte touch for at få det til at skille sig ud. "Vi ser hvad du mener!

FORMER AF SÆSONEN

Fra runde til firkantede, rektangulære eller pilot solbriller, hvad er din grundlæggende form for valg? Vores bloggere fandt deres klare og bestemte valg, vil du også?

Cat-eye solbriller

Cat-eye Miu Miu Sunglasses in Blue Frame Colour with Grey Lenses for Women.  Cat-eye Miu Miu Sunglasses in Blue Frame Colour with Grey Lenses for Women.

Leder du efter de perfekte solbriller, der vil fremhæve din fremragende mode smag? Her er hvad Naty sagde om hendes Miu Miu valg: "Din outfit får den rigtige mængde italiensk sexappel med Miu Miu solbrillerne. Disse solbriller får alle mændene til deres knæ. "Og ser hun ikke utroligt ud? Vi er målløse!

Runde solbriller

Round Ray-Ban Sunglasses in Brown Frame Colour with Pink Lenses for Women.   Round Ray-Ban Sunglasses in Brown Frame Colour with Pink Lenses for Women.

”Disse Ray-Ban Ja-Jo solbriller er sikkert for alle, der ønsker at se ubesværet, men stadig sjovt ud. De er så lyse og søde, at du nemt kan passe dem til noget, bare for at gøre din dag lidt lækrere. Valg er dit! "Ikke underligt, at vores Natallipa er så fashionabel, men afslappet hele tiden - hun ved hvad der passer hende godt! Ray-Ban solbriller eller søde lyserøde solbriller er det perfekte sommer valg og vil alle se lige så fantastiske ud på dig.

Sommeren er den sæson, vi alle bør nyde i alle mulige aspekter - få nogle frække solbriller, friske minder og lyse ideer. Hvis du er i mode så meget som vi er, elsker du sikkert sommermode i denne sæson.

Hvis du er usikker på, hvilken briller der passer til dig, skal du læse vores General Face Shape Guide, og du vil helt sikkert finde de perfekte sommerrammer. Åh, og selv om vi ikke ønsker at forkæle din varme og muligvis lidt svedige sommertid, kommer efteråret også snart! Så gør dig klar ved at læse denne artikel i mellemtiden. Det er fyldt med passende og awesome outfits. Vi vil da komme tilbage med en anden Blogger's Guide.

Uanset sommer trends fastsat af modebranchen, vi ønsker at vide, hvad du elsker! Lad os vide nede i kommentarfeltet.

Patrícia

Indhold og copywriting er min kærlighed hos eyerim. Jeg elsker japansk køkken, blomster og enkelhed. Jeg forstår ikke mode, men derfor elsker jeg det. Jeg studerede kinesisk sprog, men mens jeg er en "alt eller ingenting" slags person, brød vi op i andet år. Jeg blev født med en tand, lærte at læse som en tre år gammel, Seneca er min største crush og jeg foragter paraplyer.

RELATEREDE INDLÆG
Det bedste af rammer: Evolution af eyewear

Det praktiske og design af briller har forbedret sig betydeligt i løbet af de sidste århundreder. Hvor godt kender du deres historie? Kom og lær om det med os.

eyerim insider: Kontor-serien ep.I

Små eller store, hver virksomhed i verden står kun stærk på grund af et fantastisk hold. Kom, vær eyerim insider og lær alle de fantastiske, hårdtarbejdende mennesker at kende.

4 grunde til, at du bør har solbriller på om vinteren

Solrige dage er ret sjældenhed i disse dage, men når de kommer forbi, kan det være lidt for meget for dine ømme øjne. Giv dine øjne den opmærksomhed, de har brug for i disse hårde vinterdage! Se nærmere på, hvorfor vi mener, at du skal har solbriller på, selvom du ikke har lyst til det.

DISKUSSION