11.4.2018 22769 visninger 4 minut læses

Blogger’s Guide til Solbriller: Ultimative Spring Trends 2018

Alt er bedre i foråret, synes du ikke? Solen skinner, blomster blomstrer og græsset bliver grønnere, det er sådan, vi vist ser årets forår. Men lad os ikke glemme, hvad hvert forårs mode bringer med sig- alle farver, mønstre og former. Selv ikke kun dine favorit tøj kommer ind i forårsånden, men brillerne gør også!

MEST POPULÆRE STYLES

Tre af vores kære bloggere bragte sammen deres yndlingspar af solbriller til din forårs inspiration.

Sporty solbriller

Unisex Uvex Sportstyle Solbriller i Matte Sort Farve med Sølv Spejl + Spejlet Orange + Klare Objektiver Unisex Uvex Sportstyle Solbriller i Matte Sort Farve med Sølv Spejl + Spejlet Orange + Klare Objektiver

Natallipa er i vores eyerim familie i et stykke tid nu. Ved eyerim kender vi hende som en dristig kvinde, der er i stand til at trække bogstaveligt fra alt. Hun er sjov, hun er smuk, hun er dristig, hun trukket af disse sporty unisex Uvex Sportstyle solbriller, og hun ser godt ud. Hvis du ikke er i denne model, men du er stadig i eventyrlystne sporty stil med nuancer, kan du kigge på disse andre Uvex solbriller, vi holder klar for dig på eyerim, og vi vedder på, at du finder den!

Jewelled rammer

Marc Jacobs Solbriller i Guld / Gule Farver med Grå Linser til Kvinder Marc Jacobs Solbriller i Guld / Gule Farver med Grå Linser til Kvinder

Ivana aka Sweet Lady Lollipop er en slovakisk mode blogger, der er en del af eyerim fam i temmelig lang tid. Hun er meget elegant, men også afslappet, og det gør hun så ægte for os. På spørgsmålet om hvad hun tænkte på med disse Marc Jacobs sunnies svarede hun: "Guldrammede Marc Jacobs solbriller er et fantastisk, ekstravagant og elegant stykke. De går perfekt med enkle outfits, men ser også godt ud med lidt retro. Derfor valgte jeg dette outfit, med en smule vintage følelse. ”

TRENDS I FARVER

Levende farver er en helt åben del af foråret. Måske elsker du blinkende farve combo; måske kan du ikke få nok af sort hele året rundt - uanset hvor din passion ligger, fik vores bloggere dig.

Unikke farverige solbriller

Gucci Solbriller i Rød / Sort Farver med Grå Gradientlinser til Kvinder Gucci Solbriller i Rød / Sort Farver med Grå Gradientlinser til Kvinder

Uanset om du vil oplyse dit elegante, alt sorte outfit med en fed detalj, eller du vil skjule dit "ingen sminke" trætte ansigt, vil du dreje hoveder med disse sorte, grønne og røde Gucci solbriller. Tag Natália, hun er det perfekte eksempel - hun ved godt, at Gucci altid er en god ide.

Simple mælkeagtige rammer

Michael Kors Adrianna Solbriller i Milky Crystal Farve med Smoke Gradient Linser til Kvinder 4. Michael Kors Adrianna Solbriller i Milky Crystal Farve med Smoke Gradient Linser til Kvinder

"Pink farve, især fuchsia tonet, er lidt sværere at kombinere, hvis du ikke ønsker at se for sød ud", sagde den smukke Rebeka fra Style of Becca, der naturligvis har en klar vision om, hvad der er i stil. "Jeg kombinerer aldrig levende farver med sort, fordi denne combo virker billig for mig. Jeg prøvede kombination af pink og mange nyanser af brune - kamel eller nude og jeg nyder denne blanding meget! Denne outfit vil helt sikkert fungere for mig igen. "Vil du ligne Becca? Nå vi ved vi gør. Få disse dejlige Michael Kors solbriller eller nogen af disse lignende og nyd en klar udsigt under solrige forårsdage.

Drømmende lyserøde linser

Dolce & Gabbana Solbriller i Pink Farve med Pink Gradient / Spejlet Pink Linser til Kvinder Dolce & Gabbana Solbriller i Pink Farve med Pink Gradient / Spejlet Pink Linser til Kvinder

"Ser du verden igennem lyserøde solbriller? Der er ikke noget bedre. Især hvis de ligner disse Dolce & Gabbana! Disse pink squared solbriller er drømmen om (næsten) hver fashionista og Dolce & Gabbana er aldrig en skuffelse. I mine øjne er de lidt futuristiske, og det er grunden til, at jeg kombinerede dem i en minimalistisk stil, "siger Ivana. Og vi kunne ikke være mere enige! Alt er bedre med rosa solbriller. Prøv det.

FORMER AF SÆSONEN

Mode ændrer sin form hver sæson, og det gør solbrillerne også. De ændrer deres form hele tiden: en sæson er de store og overdimensionerede, og så er de de mindste små ting.

Overdimensionerede katteøje solbriller

Prada Solbriller i Sort / Sølvfarver med Grå Gradientlinser til Kvinder Prada Solbriller i Sort / Sølvfarver med Grå Gradientlinser til Kvinder

Hvis du elsker Sweet Lady Lollipop's outfit så meget som vi gør, så få inspiration fra hendes kloge råd: "Mamma jeans, stripete tee, militær stil jakke og en hat - Jeg ville have dette tøj til at være interessant men ukompliceret og ungdommeligt. Sådanne outfits ser godt ud med disse Prada solbriller. Selvom det tilsyneladende ser meget diskret og fornuftigt ud, men på øjnene har de en helt anden juice. Jeg elsker at de er variable - i farven og stilen. Du kan bære dem med elegant kjole, men de er også gode med afslappede tøj. "Spekulerer på, om disse Prada katteøje rammer er til dig? Udforsk denne ansigtsform guide og gå til eyerim hjemmeside da, eh? 

Vintage browline rammer

Unisex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Kollectionen Solbriller i Matte Sort Farve med Lilla Gradient Blå Linser Unisex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Kollectionen Solbriller i Matte Sort Farve med Lilla Gradient Blå Linser

Style of Becca er forelsket i disse Ray-Ban Blaze Clubmaster par af solbriller! Hun sagde selv: "Jeg elsker kombinationen af rød og blå, i mange forskellige nuancer som koralrød og turkisblå sammen, eller endda jordbærtoner med mynter. Disse kombinationer er lavet til foråret! Spejl solbriller er et MUST HAVE for mig! De ser fantastiske, legende og friske. "Kan du se det? Vær hurtig, disse Ray-Bans sælger som frisk brød!

Klassiske runde linser

Unisex Ray-Ban Round Metal Solbriller i Arista Farve med Krystalgrøn Linser Unisex Ray-Ban Round Metal Solbriller i Arista Farve med Krystalgrøn Linser

Runde Ray-Bans er en klassiker, og du kan aldrig ødelægge noget med dem. Lille eller overdimensioneret, Natallipa ser godt ud med dem. Og du vil også! Spekulerer du stadig på, om runde solbriller er det rigtige valg for dig? eyerim blog passer godt på dig som altid - her er en anden ansigtsform guide til at hjælpe dig med beslutningen. 

Sådan, venner - vi tror, at vores kære bloggere inspirerede og motiverede dig til at træde lidt af din komfortzone i foråret. Vi holder fast i vores overbevisning om, at hver mode diva skal have mindst et par lidt vanvittige, excentriske farverige solbriller. Tro på os, verden vil ændre sig enormt i sådanne solbriller. Men hvis du ikke er inspireret nok, så tjek dette blogindlæg, hvor vi valgte vores yndlings looks fra årets fashion weeks, så du er smukt motiveret og klar til forårets blomst i en stor stil.

Mária

Som eyerims COO tager jeg mig af den flydende flow af vores forretning - planlægning, HR & Legal og IT-team. Jeg er en modefreak og har en enorm samling af (ubrugte) sko og Vogue magasiner derhjemme. Jeg elsker også at slappe af på pisterne med mit snowboard eller på stranden med surfbræt eller når jeg spiser og intet andet betyder noget. Ellers kan du opleve mig ved samtaler om nuværende politiske situation eller nyeste teknologi med mine venner og et glas vin.

RELATEREDE INDLÆG
Solbriller til din ansigtsform: OVALE ANSIGTER

Har du brugt timer på at beslutte, hvilke solbriller der passer dig bedst? Solbriller der sidder ordentligt, kan hjælpe dig med at skabe et fantastisk look! Vidste du, at du nemt kan bestemme din bedste pasform ved hjælp af din ansigtsform? Hvis ikke, er du heldig i dag! Tjek vores ugentlige guide til solbriller der matcher med din ansigtsform. Ovale ansigter, vent venligst!

Guide til at spotte autentiske Ray-Ban solbriller

Hvis du er ved at købe et nyt par Ray-Ban solbriller, eller hvis du allerede har købt et par online, skal du sørge for at bruge dine penge klogt. Ved at følge disse regler bliver du en ekspert, og kan se falske Ray-Bans ved første øjekast!

eyerim insider: kontorserien afsnit II.

Ventetiden er forbi! Vi er tilbage med den anden episode af eyerim kontorserier. Kom så mød det skøreste eyerim kontor.

DISKUSSION