20.4.2018 7881 visninger 2 minut læses

Gør dig klar til de solrige dage - 4 hurtige tips, hvordan du IKKE skal vælge solbriller

Når solen kommer ud, indser vi pludselig alle de ting, vi manglede i vores liv - dejligt solbrændt, lette nye tøj og gode, nydelige solbriller, der beskytter vores øjne. Så her er nogle af de mest populære solbriller myter, som internettet er oversvømmet med disse dage. Dem bør du undgå, når du leder efter nye nuancer.

Myte #1: „Jo cooler, jo bedre.”

Ekstraordinære Miu Miu Solbriller i Lys Grå / Grøn Farve med Grå Glas

Ikke sandt.

Det er en fantastisk ting, når du finder et par solbriller, der får dig til at se fabelagtig i synk ude med den nyeste mode. Solbriller er dog ikke bare et trendy stykke af et outfit. Den vigtigste faktor ved valg af solbriller til sommer er at søge efter sådanne med en stor UV-beskyttelse. Beskyttelse af dine øjne med et par kvalitets solbriller er meget mere i stil i disse dage, venner! På eyerim e-shop har vi som altid det hele klar - her er 2018 kollektionen, hvor du nemt kan finde solbriller med stor UV-beskyttelse.

Myte #2: “Designer solbriller er dyrere uden grund.”

Pink Miu Miu Solbriller i Pink Farve

Ikke sandt.

Et designer, kvalitetspar solbriller går igennem nogle strenge tests, når de bliver lavet og sat på modemarkedet. Disse solbriller, som dem fra Dior, Gucci eller Prada, har normalt en stærkere og tungere ramme, så hvis du ikke ville miste dem på en sommerfestival, ville de vare dig bogstaveligt flere år. Selvfølgelig har ikke alle solbriller med et stort mærke en fantastisk UV- og UVB-beskyttelse, men med Eyerims-webside på din bærbare computer kan du nemt finde de bedste, bare ved at læse solbrillebeskrivelsen.

Myte #3: “Noget er bedre end ingen.”

Runde Marc Jacobs i Skildpadde Shell ramme med Brun Objektiv

Ikke sandt.

Mange mennesker, i deres forsøg på at tilføje en smule beskyttelse til deres øjne, vælger solbriller, de har for hånden. Ikke en god idé overhovedet! Det er meget vigtigt at huske, at "billige" solbriller er meget værre end ingen. Hvis solbrillerne er "mørke nok til solskinsdage", men ikke tilbyder UVA- og UVB-beskyttelse, kan de være meget farlige for øjnens sundhed - de vil medføre, at dine pupiller dilaterer, hvilket vil tillade flere farlige solstråler i dit øje. Og sådan er det ikke godt for nogens øjne. Prøv polariserede solbriller for eksempel, de er gode til skøre solskinsdage!

Myte #4: “Størrelse betyder ikke noget.”

Runde Oversized Chloe CE120S 724 Solbriller i Guld / Gennemsigtig Ferskenramme med Grå Obektiv

Ikke sandt. (I hvert fald når det kommer til solbriller.)

Solbriller med større objektiver er, indrømmet af mange øjenlæger, bedre. Dine valgte har ikke brug for at være for store, hvis det ikke er hvad du er i, men så skal de simpelthen være større end dit øje og dække dine øjenlåg godt. Vi ved, at mindre, lækker solbriller er i stil i denne sæson, så gå videre og få dem - men sørg for, at de dækker dine dejlige øjne ordentligt.

Nu, når du kender alle disse vigtige ting, som du absolut bør undgå, når du køber nye solbriller, kan du gå til eyerim’s hjemmeside og finde dine drømmende, perfekt beskyttende solbriller. Held og lykke!

Andrea

Jeg er en af medstifterne. Mit domæne har været indholdsskabelse og sociale medier. Jeg er besat med flamingoer og rejser. Jeg får de fleste af mine kreative ideer efter lange vandreture i bjergene, og jeg elsker kunst og fotografering.

RELATEREDE INDLÆG
Den nåde i uorden: 35/139 Tokyo

Vores nyeste sommer tilføjelse er 35/139 Tokyo-mærket - et smukt, klassisk brille. Lad os advare dig selv, de er meget vanedannende!

4 mest almindelige ansigtsformer - hvad er din?

Tæl ned til sommeren med vores Summer Face Shapes Guide og vælg de bedste solbriller til livet.

Fejr verdens synsdag

Det er den årstid igen, hvor vi fejrer verdens synsdag rundt om i verden! Kom og oplev nogle interessante fakta om verdensbefolkninges syn.

DISKUSSION