I denne måned præsenterer vi en nybegynder i vores porteføjle, KERBHOLZ briller, et mærke som er bygget på kvalitet, kærlighed til naturen og lidenskab. Til dem der er til tidsløse, og varme, organiske materialer, alternative ideer og uendelig mode - er dette mærke et must. Lad os opleve historien for KERBHOLZ sammen!

“Alt godt, begynder med en fjollet ide.”

Historien for KERBHOLZ begynder i 2011. Efter at de to grundlæggere Matthias & Moritz havde rejst i hele Mellemamerika i et stykke tid, genopdagede de deres kærlighed til træ. På deres rejse havde de mødt dette behagelige og altid varme og organiske materiale, der afspejles i dagligdagens objekter. Dertil kom ideen - træ har brug for en genoplivning i "street stil"! Med ledsagelse af deres venner, en masse rødvin, sved, tårer og lidenskab, blev Kerbholz født. Siden 2012, har Kerbholz fremstillet træure, solbriller og briller af den fineste kvalitet, håndlavet af naturligt træ, vulkansk basalt og bomuldsacetat. Bæredygtighed, rent design og kvalitet er de ord, der har defineret Kerbholz helt fra begyndelsen. 

kerbholz sunglasses online

Hvor stammer navnet fra?

Jeg tror, at Kerbholz selv bedst beskriver dette - "For os følger et Kerbholz-produkt dig i specielle øjeblikke og oplevelser. Du laver imaginære hak i træet, der er symboliseret af materialets patina". De ser hvert af deres produkter som værende individuelle og alle andres livshistorie, og skabelsen af et produkt - et produkt, som man elsker - er deres motivation.

kerbholz eyewear sunglasseskerbholz sunglasses glasseskerbholz eyewear sunglasses acetate

Bæredygtighed

Der gives en stor betydning til de ressourcer der bruges til produktion i Kerbholz. De donerer aktier til genplantningsprojekter, og med hvert produkt de sælger, bidrager de til en mere bæredygtig livsstil!

Livscyklussen af Kerbholz celluloseacetat-briller

Kerbholz sunglasses eye glasseskerbholz eyewear sunglasses

Kerbholz tilbyder kvalitet, et rent design og et økologisk alternativ til nutidig mode. Vi er glade for at dele deres historie med dig, og føler os beærede over, at have mulighed for at bidrage til deres vækst. Udforsk dette mærke og lad det blive din loyale livskammerat. De første fem kan nyde 20% RABAT på alle Kerbholz solbriller (kode: KERBHOLZ20) og for senkomsterne har vi 10% RABAT indtil slutningen af oktober (kode: KERBHOLZ10). Nyd de sidste solstråler i efteråret!