Enhver skiløber eller snowboarder kan fortælle dig, at klart syn er afgørende og ikke at kunne se ordentligt, kan gøre din dag i skråningen til en ubehagelig oplevelse. Snebriller er lige så vigtige som jakken eller bukserne, og du bør vælge dem omhyggeligt. I denne artikel finder du alle de råd, du har brug for, og alle funktioner, du skal tage i betragtning, når du leder efter de rigtige snebriller til dig.

#1 Tilpas til vejrforholdene du møder

how to choose perfect snow goggles season 2017/18
En af de vigtigste faktorer, der skal overvejes, når man køber et par nye snebriller, er vejret, du vil støde på. Der er dusinvis af linsefarver at vælge imellem, og selv om en farve måske passer til din vinterjakke bedre, vil hver farve filtrere lyset anderledes og giver unikke fordele ved visse vejrforhold og lysforhold. Der er 3 hovedlinsekategorier, der hver passer til en bestemt type vejr.

S1: Overskyet vejr / Overskyet
Disse linser giver krystalklar visning, når synligheden i skråningen er dårlig. Du vil være udstyret med S1-objektiver, når sneen falder stærkt, eller når du finder dig selv, kørende forbi solnedgangen.
S2:  Variabelt / ubetinget vejr
Mest almindeligt købte type objektiv, der er i stand til at klare forskellige lysforhold. Giver perfekt vision i både solrigt og overskyet vejr, performer smukt, når eftermiddags skyggen begynder at krybe ind på skråningen.
S3:  Lys / Solrigt vejr
Ud over at blokere 100% af de skadelige UV-stråler, giver high tint maksimal beskyttelse mod blænding. Tillader dig at se komfortabelt, når vejret er meget godt.

For mere fleksibilitet er fotokromiske beskyttelsesbriller i stand til at mørkere og lette deres farvetone afhængigt af sollysets intensitet. På samme måde som fotokromiske linser tilpasser unik Oakley Prizm teknologi til skiftende lysforhold ved at blokere strategiske farve-bølgelængder, der gør linsen ekstremt alsidig. En anden mulighed er at gå til snebriller med teknologier med linsens udskiftelighed, som gør det muligt at ændre linser i henhold til de nuværende vejrforhold.

Linse kategori vs VLT

Ako spravne vybrat lyziarske okuliare na sezonu 2017/18
Som vi allerede har nævnt, når du vælger en goggle-linse, varierer farven på mængden af ​​sollys, du forventer at få i løbet af din skidage. Mængden af ​​lysoverførsel måles ved VLT-procent (synlig lysoverførsel). Jo lavere VLT-procenten er, desto mørkere er objektivfarven. Derfor anvendes linser med en høj VLT-procentdel bedst i svagt lys, og dem med lav VLT er velegnede til lyse og solrige forhold. På eyerim kan du tjekke VLT og kategori af alle linser fremstillet af verdenskendte mærker som Oakley, Cebe, Bolle, Smith og meget mere. For mere information klik her.

#2 Gør dig komfortabel

how to choose perfect snow goggles season 2017/18
Det er selvfølgelig godt at have snebriller, der beskytter dine øjne og forbedrer din vision, men du bør heller ikke glemme komforten. Vær opmærksom på følgende funktioner:
Ventilation (Anti-tåge) - Denne funktion er afgørende for at undgå kondens og tillader luft at cirkulere mere frit inde i beskyttelsesbrættet for bedre regulering af varme. Alle snebriller med anti-tåge teknologier giver langvarig tågefri vision og ultimativ komfort.
Skum - Sørg for, at skummet følger krumningen af ​​dit ansigt uden trykpunkter. Overvej dobbelt eller tredobbelt densitet skum, der støber til formen af ​​dit ansigt. Det sikrer altid sikker og behagelig pasform.
Strop - De fleste snebriller har brede, glidende stropper, der kan justeres til omkredsen af ​​dit hoved.
Hjelmkompatibilitet - Sørg for, at de arbejder med hjelmen, når du tjekker dine beskyttelsesbriller. Dine beskyttelsesbriller bør passe glat på dit ansigt med bæltet rundt om hjelmen. Det store flertal af snebriller, vi tilbyder, er perfekt kompatible med hjelme fra alle større producenter, herunder Bolle, Giro, Anon, K2, Carrera eller Smith.
OTG (Over The Glasses) - Denne funktion er afgørende for alle briller. OTG rammer er designet til at blive båret over brillerne, og er større og dybere end standardpar. Og selvfølgelig er dette en meget billigere mulighed end en goggle med en brugerdefineret receptlinse. Hvis du leder efter snebriller til receptbriller, klik her.

#3 Vælg den rigtige størrelse

how to choose the perfect snow goggles season 2017/18
Når du skal finde et par skibriller, er det vigtigt at vælge en ramme-størrelse, som passer til dit ansigtets størrelse. Størstedelen af skibriller er fremstillet i standardstørrelse (M) og har en universel pasform til både voksne og teenagere. Denne størrelse passer til flertallet af mennesker, og det er meget sandsynligt, at det også vil være den rigtige størrelse.

Stort (L) beskyttelsesbriller har bredere, højere og dybere ramme-størrelser, der passer til større ansigter. Små (S) beskyttelsesbriller har derimod en smalere, kortere og lavere rammestørrelse. De passer til børn og unge såvel som voksne med mindre ansigter.

Når du vælger snebriller, skal du først og fremmest se på den type objektiv (kategori), som du skal bruge til det sted og tidspunkt på et år, hvor du skal rocke skråningerne. Undersøg derefter alle de ekstra funktioner, du måtte have brug for som anti-tåge, ventilation eller high definition optik teknologier. Og selvfølgelig, kig efter enhver stil eller farve, som du måske kan lide, der er snesevis af dem. For at opdage vores 2017/18 snebriller-kollektion tilgængelig på eyerim, besøg vores hjemmeside.