11.7.2018 4222 visninger 2 minut læses

Top sommer mærke: Mød Horsefeathers!

Varm, sjov, eventyrlig, oprigtig, naturelskende - det er Horsefeathers. Er du hooked endnu? Kom og oplev det mest afslappede og sjove mærke, vores personlige favorit, Horsefeathers!

Horsefeathers - HVORDAN DET STARTEDE?

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion
1989 Boundary Country, British Columbia, Canada.

Hanuš Salz med sin vennegruppe, hvis stil og tankegang var begge meget inspireret af snowboarding og skateboarding, skabte brandnavnet - Horsefeathers. Tæt fællesskab baseret på venskab, sjov og masser af snowboarding - det var her det hele startede. Hanuš flyttede derefter tilbage til Tjekkiet, mødte Pavel Kubíček og de besluttede at lancere mærket officielt.

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion Mænd Wayfarer solbriller Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion Mænd Wayfarer solbriller

Horsefeathers - HVORFOR DET STARTEDE?

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion

Da Hanuš mødte Pavel i Pilsen, Tjekkiet, besluttede de at lancere Horsefeather-mærket i tre hovedmæssige og simple grunde:

- De var ikke engang kun interesseret i at få et "rigtigt" job.
- Der var meget små snowboard-overtøj på det tjekkiske marked siden da.
- De ønskede at ride så meget som muligt.

Den tredje grund blev den største drivkraft bag hele Horsefeather-tanken, ledsaget af den første inspiration - sjov, venner og snowboarding. 29 år senere og Horsefeather er stadig den samme gamle sjove samling af venner!

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion Damer Wayfarer solbriller Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion Mænd Wayfarer solbriller

HORSEFEATHERS er ikke kun den højeste kvalitet af overtøj, tees, rygsække, bælter, strømper eller undertøj.
HORSEFEATHERS er også højkvalitets håndlavede polariserede solbriller. Glem ikke at kontrollere hele Horsefeathers kollektionen på eyerim hjemmeside for uforlignelige priser!

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion

HORSEFEATHERS produkter er alle førsteklasses, afslappet og sjovt; lavet i Europa og inspireret af aldrig døende kærlighed til øl. Ja, øl. Du skal følge hvert produkt meget tæt for at finde et lille øl-ikon, eh ... er det rigtigt? Hvor freaking genialt er de?!

Der er mange fantastiske designer mærker over hele verden. De producerer alle masser af fantastiske varer, vi alle elsker, og dybest set - de har alle hvad et fantastisk mærke skal have. Men hvorfor elsker vi Horsefeathers bare en smidge mere da? Det er helt op til deres funky sjæl! Selv ikke-snowboarder, ikke-skateboarder, ikke-afslappede ekstremt forsigtige personer, vil helt sikkert blive forelsket i Horsefeathers! Efter næsten tre årtier har de stadig ikke mistet det - den afslappede og ægte charme, der startede det hele tilbage, da 90'erne nærmer sig. Gud, hvor vi ville ønske der var flere Horsefeathers i verden! Vi ville alle være mere afslappede og glade, vil vi ikke?

Hvilket mærke vil du gerne vide mere om? Lad os vide i kommentarfeltene!

Adam

Jeg er leder af forsyningskæden i eyerim. Jeg er passioneret om fotografering og teknologi - altid klar med mit kamera. Jeg har brugt briller siden min tidlige barndom, og jeg er stolt af mine madlavningsevner - bagning tæller ikke.

RELATEREDE INDLÆG
Eyes on KERBHOLZ

I denne måned præsenterer vi en nybegynder i vores porteføjle, KERBHOLZ briller, et mærke som er bygget på kvalitet, kærlighed til naturen og lidenskab. Lad os opleve historien for KERBHOLZ sammen!

4 mest almindelige ansigtsformer - hvad er din?

Tæl ned til sommeren med vores Summer Face Shapes Guide og vælg de bedste solbriller til livet.

Den nåde i uorden: 35/139 Tokyo

Vores nyeste sommer tilføjelse er 35/139 Tokyo-mærket - et smukt, klassisk brille. Lad os advare dig selv, de er meget vanedannende!

DISKUSSION