11.7.2018 3146 visninger 2 minut læses

Top sommer mærke: Mød Horsefeathers!

Varm, sjov, eventyrlig, oprigtig, naturelskende - det er Horsefeathers. Er du hooked endnu? Kom og oplev det mest afslappede og sjove mærke, vores personlige favorit, Horsefeathers!

Horsefeathers - HVORDAN DET STARTEDE?

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion
1989 Boundary Country, British Columbia, Canada.

Hanuš Salz med sin vennegruppe, hvis stil og tankegang var begge meget inspireret af snowboarding og skateboarding, skabte brandnavnet - Horsefeathers. Tæt fællesskab baseret på venskab, sjov og masser af snowboarding - det var her det hele startede. Hanuš flyttede derefter tilbage til Tjekkiet, mødte Pavel Kubíček og de besluttede at lancere mærket officielt.

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion Mænd Wayfarer solbriller Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion Mænd Wayfarer solbriller

Horsefeathers - HVORFOR DET STARTEDE?

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion

Da Hanuš mødte Pavel i Pilsen, Tjekkiet, besluttede de at lancere Horsefeather-mærket i tre hovedmæssige og simple grunde:

- De var ikke engang kun interesseret i at få et "rigtigt" job.
- Der var meget små snowboard-overtøj på det tjekkiske marked siden da.
- De ønskede at ride så meget som muligt.

Den tredje grund blev den største drivkraft bag hele Horsefeather-tanken, ledsaget af den første inspiration - sjov, venner og snowboarding. 29 år senere og Horsefeather er stadig den samme gamle sjove samling af venner!

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion Damer Wayfarer solbriller Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion Mænd Wayfarer solbriller

HORSEFEATHERS er ikke kun den højeste kvalitet af overtøj, tees, rygsække, bælter, strømper eller undertøj.
HORSEFEATHERS er også højkvalitets håndlavede polariserede solbriller. Glem ikke at kontrollere hele Horsefeathers kollektionen på eyerim hjemmeside for uforlignelige priser!

Hotteste Sommer Mærke: Horsefeathers, forår / sommer kollektion

HORSEFEATHERS produkter er alle førsteklasses, afslappet og sjovt; lavet i Europa og inspireret af aldrig døende kærlighed til øl. Ja, øl. Du skal følge hvert produkt meget tæt for at finde et lille øl-ikon, eh ... er det rigtigt? Hvor freaking genialt er de?!

Der er mange fantastiske designer mærker over hele verden. De producerer alle masser af fantastiske varer, vi alle elsker, og dybest set - de har alle hvad et fantastisk mærke skal have. Men hvorfor elsker vi Horsefeathers bare en smidge mere da? Det er helt op til deres funky sjæl! Selv ikke-snowboarder, ikke-skateboarder, ikke-afslappede ekstremt forsigtige personer, vil helt sikkert blive forelsket i Horsefeathers! Efter næsten tre årtier har de stadig ikke mistet det - den afslappede og ægte charme, der startede det hele tilbage, da 90'erne nærmer sig. Gud, hvor vi ville ønske der var flere Horsefeathers i verden! Vi ville alle være mere afslappede og glade, vil vi ikke?

Hvilket mærke vil du gerne vide mere om? Lad os vide i kommentarfeltene!

Adam

Jeg er leder af forsyningskæden i eyerim. Jeg er passioneret om fotografering og teknologi - altid klar med mit kamera. Jeg har brugt briller siden min tidlige barndom, og jeg er stolt af mine madlavningsevner - bagning tæller ikke.

RELATEREDE INDLÆG
TOP 5: Bedste skibriller af vintersæsonen 2017/2018

Uanset din erfaring eller budget, er der et par skibriller, der venter på, at blive fundet. Her er vores liste over de bedste 5 skibriller af 2018/2017 sæson.

Solbriller til din ansigtsform: REKTANGULÆRE ANSIGTER

Find ud af, hvad der er de rigtige solbriller til aflange, også kendt som rektangulære ansigter. Bliv inspireret af mange forskellige former og farver, der passer dig bedst!

Sådan spotter man autentiske Oakley solbriller

Endnu en trinvis vejledning til at spotte autentiske briller. Lær, hvordan du skelner falske Oakley solbriller fra de ægte, ved første øjekast.

DISKUSSION