Velkommen tilbage til vores ugentlige ansigtsform guide! Du ved allerede, at der kan nemt opnås et forbløffende udseende, hvis du kan bestemme din ansigtsform. I sidste uge introducerede vi nogle tips til ovale ansigter. I dag er en dejlig dag, og solen skinner stadig – så lad os tale om hjerteformede ansigter!

Først og fremmest er spørgsmålet, hvordan ved du, at dit ansigt er hjerteformet? Tja, der er en række karakteristiske træk, som alle hjerteformede ansigter deler. Selvfølgelig ligner dit ansigt et hjerte, men det er desværre nok ikke nok for dig at vide. Lad os finde ud af om dit ansigtsform passer på følgende forhold:

• Du har høje og fremtrædende kindben

• Du har en spids og smal hage

• Den bredeste del af dit ansigt er øverst (bredere pande)

• Den smalleste del af dit ansigt er nederst

Ringer klokken? Er du et menneske med et hjerteformet ansigt? Hvis ja, hvordan ved du så, hvilke solbriller der passer dig bedst? Lad os kigge på de bedste solbriller, der omhyggeligt er håndplukket af vores team, til både mænd og kvinder.

DAMER

Det ser godt ud! Dit ansigt ligner et hjerte, som typisk betyder, at din hage er smal og din pande er bredere. Når det kommer til at vælge briller, skal dit mål være at harmonisere dine ansigtsforhold - minimere bredden på toppen og udvide din hage. Balancér dit ansigt med de klassiske aviator-briller, eller fremhæv dine kindben med nogle prominente katteøjne-solbriller. Halvindfattede eller uindfattede solbriller – der er ingen grænser for dig.  Den klarer du med at bære moderne browline, eller runde solbriller. Vær dog forsigtig, når det kommer til farver - mørkefarvede stel er ikke dine venner.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses\

GENTLEMEN

Velkommen til den dejlige verden! Med karakteristika af en smal hage og bredere pande, har dit ansigt brug for et par solbriller der retter opmærksomheden nedad. Kig efter stel, der er bredere end din pande - clubmaster eller katteøjne kan virke rigtig godt for dig, såvel som til kvinder. Skift udseende med stel med tynde tindinger, eller vælg halvindfattede, og endda uindfattede solbriller - der er mange variationer! Når det kommer til farven, kan du let bløde dit udseende ved, at vælge lyse farver og detaljer som 'tortoise'. Hvis du på den anden side ønsker et slående udseende, er prangende solbriller de rigtige.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses

Bliv ikke overrasket over dine mange muligheder, da dit ansigt er virkelig alsidigt, og mange forskellige stilarter passer til dig. Hvis det er for meget for dig, kan du bruge vores virtuelle prøveværktøj på eyerim - det kan hjælpe dig med at vælge de rigtige briller. Prøv det selv, eller inviter en ven så du kan få en andens mening. Stadig ingen match for dig? I næste uges ansigtsguide, har vi nogle variationer til alle jer med firkantede ansigtsformer. Vi er snart tilbage igen!