Gratis levering   |   30 dages returret

35/139 Tokyo
150-0005 AI

Gennemsnitlige leveringstid: Udsolgt

Limited availability 2.169 KR

Pris som konfigureret: 0,00 KR

 • Gratis levering

  Forsendelsen er helt gratis til alle EU-lande. For flere oplysninger klik her

 • 30 dage returret

  eyerim tilbyder 2 års garanti og bytter alle produkter indenfor 30 dage uden at stille spørgsmål. For flere oplysninger klik her.

 • Autoriseret forhandler

  eyerim er en official online forhandler af alle mærker, der findes på denne hjemmeside. Vi samarbejder direkte med producenter og mærker. Hør mere.

Detaljer

Beskrivelse

35/193 Tokyo er et briller mærke, der kombinerer simple, moderne design med japanske traditioner. Som navnet antyder, er deres vigtigste inspiration den japanske hovedstad, Tokyo - deres raffinerede design fejrer byens smukke kaos. Fremstillet direkte i Japan, bruger de fleste af deres designs den traditionelle japanske indigo blå farve, Al. Disse solbriller er perfekte til folk der beundrer opmærksomhed på detaljer og søger efter indviklede, men rene, unikke designs.

tech

Til hvem er de?

Solbriller 35/139 Tokyo 150-0005 AI er en del af den nyeste 35/139 Tokyo kollektion, omhyggeligt tilpasset til mænd og damer (unisex). Denne elegante full-rim model genspejler de nyeste trends indenfor moderne designerbriller og Wayfarer form gør 35/139 Tokyo 150-0005 til det perfekte valg især for runde, ovale og hjerteformede ansigter.

tech

Materialer

Materialet der er brugt til at lave stellet indeholder et højt indhold af acetat. Sammenlignet med plastik er acetat meget lettere, mere fleksibelt og 100% allergivenligt. Linserne er bygget til at blokere de skadelige UV stråler 100%.

tech

Gratis fragt

Køb dine 35/139 Tokyo 150-0005 AI på eyerim.dk lige nu, og få dem leveret gratis lige til døren i sin originale beskyttende emballage, uden at betale for fragten.

Størrelser

 • Lens width: 46 mm 46 mm
 • Lens height: Standard Standard
 • Bro: 23 mm 23 mm
 • Brillestang Længde: 145 mm 145 mm

Det store flertal af mennesker er M den rigtige størrelse. Det er meget sandsynligt, at er også den rigtige størrelse for dig. For at være sikker, brug følgende trick ved hjælp af et standard kreditkort:
kortet rækker ud over enden af øjet

kortet slutter ved enden af øjet

kortet når ikke til enden af øjet